sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Hyvät treenit, parempi mieli

|

Taukoa. Sitä meidän koko kevät on ollut. Tahatonta, turhaa ja tylsää taukoa. Mutta elossa ollaan!

Ollaan taas oltu kolme viikkoa tauolla. Kolme! Missattiin yhdet sunnuntain treenit pari viikkoa sitten, kun meille ei oltu informoitu treeniajan yhtäkkisestä muutoksesta. Sunnuntaiaamun treenejä innolla odotellessa vilkaisin vielä lauantai-iltana sähköpostiini ja kas kummaa- treenit olivat olleet aikaisemmin samaisena päivänä. Seuraavana viikonloppuna jouduin luovuttamaan jo viikon kestäneelle flunssalle ja jättäytymään treeneistä pois kuumeen takia. Tässä on nyt jokin luonnonlaki meidän onnettomia pikku treenailuja vastaan! Mitä vielä, tulenko tässä nyt murtamaan jalkani vielä niin että saadaan homma pakettiin ja taattu muutaman viikon tauko lisää...

Mitään ei siis oikein ole tässä välissä kuulunut. Muru ui mestarillisesti, pyydystää sammakoita ja pian pääsee riekkumaan metsiin kuukaudeksi naapuriin hoitoon tulevan koirakaverin kanssa. Kuvia on otettu varmaan taas toistatuhatta, ja alan epäilemään, että Murun pärstän jokaikinen mahdollinen kulma on ikuistettu jo uudellakin rungolla seitsemään kertaan.



Tänään kuitenkin se tahaton treenitauko loppui erittäin hienoihin treeneihin! Meidän ensimmäiset ulkotreenit tällä kaudella, eikä homma olisi voinut paremmin lähteä käyntiin. Ihan huippua. Superhuippua.
Me tehtiin läpimurto kepeissä, Muru osaa. Se oikeasti osaa ne. Karkotettiin putkikummitus, eikä niissäkään enää mitään ongelmaa -niihin hakeutumisen lisäksi. Kontaktit. Voi hurjuus. Ilman targettilautasia, joka ainoa A-este ja puomi meni niin prikulleen kuin vai voi. Mitähän olen tehnyt kun olen saanut tuon homman taottua Murun päähän tuolla tavalla. En käsitä. Täältä pilvilinnoista on korkea pudotus alas, mutta toistaiseksi koitetaan vain pitää tiukasti reunasta kiinni..

3 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

(en taaskaan osaa mitään järkevää kommentoida paitsi ihastella kuvia. teillä on aina ihanat maisemat näköjään ja kesä! meillä vielä jossaki kasa lunta, hehheh vaan.)

Ja niin, minustaki nykyään tuntuu kuvia koneelle ladatessa että oon nähny tämän ja tämän kuvan sataan kertaan ennenki. Amor ei muutu.

sarianne kirjoitti...

Hieno toi eka taidekuva. Mulla tulee noita aina vahingossa turhan usein :D Oikeasti olen alkanut epäillä tuon yhden putken toimivuutta! Siis kun vaikka se väittää toisinaan tarkentaneensa, niin ei se kyllä mihinkään ole tarkentanut! Ei siis yhtään mihinkään! :O Mutta vie nyt siinä sitten putkea huoltoon, kun ei noita ole niin montaa, että olisi joku, mitä käyttää sitä huollon valmistumista odotellessa :D

Onnea putkikummituksen karkoittamisesta! Hyvä, että kepit sujuu! Nyt sitten alatte heti treenata vaikeita kulmia, lähettämisiä jne. Siitä on oikeasti yllättävän paljon hyötyä jo jopa ykkösissä! :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos Josefiina! Täällä alkaa kyllä olemaan tosi kivat maisemat, kieltämättä. Kesä!
Ei kai teillä vieläkin ole lunta! :D Meilläkin kyllä on yks pieni kasa kaupan takana, olinkin lyönyt jo pari kuukautta sitten vetoa, että meillä on ihan varmasti lunta vielä kesäkuussa. Taidan olla vielä voiton puolella.. :D

Ja sama juttu! Kuvia jaksan kyllä ottaa, mutten enää yhtä ahkerasti niitä lisäile mihinkään. Pitäisi ehkä yrittää. Mutta tosiaan, alkaa olla ikuistamattomat ilmeet vähissä. :D

Sarianne,
Taidekuva ja taidekuva :D Lieneekös sitten joku ihme ominaisuus tuossa objektiivissa kun mullakin juuri toi nimenomainen kuvakin sattui olemaan vahinko. :D Mutta mun yksilöni onkin jo aika vanha, joten annettakoon anteeksi.
Voihan tylsyys, toivottavasti sun putki nyt ei täysin irtisano itseään! Eipä se huoltaminenkaan taida ihan halpaa hupia olla.. Vaan mikä nyt koko harrastuksessa olisikaan. :D

Ja kiitos! Täytyy jonkinlaisia kuvioita alkaa kyllä ehdottomasti reenailemaan, se on ihan totta! Toivottavasti päästäisiin nyt tämän myötä myös korkkaamaan meidät hassut möllittelyt.

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)