tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulukuu

|
Meidän joulukuu on kulunut ihan loistavasti. Säät ovat olleet siedettäviä ja talven vähäisestä lumisaldostakin löytyi yksi hyvä puoli: lumettomat hiekkatiet ovat sallineet vielä muutaman pyöräilyreissun. Aurinko sattui yllättäen vilahtamaan keittiön ikkunasta ja juuri siinä valossa mäen takana näkyvä ruohokenttä näytti hämmästyttävän kesäiseltä kirkkaan vihreänä. Hassua.
Treeneistä en viitsi sen kummemmin jupista, kuin että kuluneet viimeviikot ovat olleet treenien kannalta aivan loistavia. Ja että sain vihdoinkin kauan odottamani koulutusliivini! Ei siinä nyt sitten lue Roosa & Räyhä, vaikkakin harkitsen sitä vakavasti ehkä jo seuraavaan. Ajattelin pitäytyä asiallisena tämän kohdalla, mikä onkin ehkä ihan hyvä.

Sormet syyhyävät päästä ilmoittautumaan tammikuun kisoihin. Ja jos (kun :D) käy niin, ettei siellä menestyksen ruusuisilla kentillä loisteta, niin ainakin Murun räyhätessä tai karatessa radalta meidän nimet on helppo painaa mieleen: lukeehan ne suurilla kirkkailla kirjaimilla selässäni. Loistavaa!



5 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Pyöräily! Tosiaan! Itse ennätin jo pyöräni heittää talviteloille. Ehkä pitäisi se joku ilta tempaista takaisin pihalle ja käydä vetolenkki Aksun kanssa. Mieluiten jonain arkipäivänä/myöhäisenä iltana, ettei tarvitse koko ajan hypätä satulasta alas koirien ohitusten ajaksi (juu, en tosiaan luota, etteikö Aksu vielä ponkaisisi ohimenevän koiran tykö kesken vetohommien..).

Sirkku kirjoitti...

Voi, ihania kuurakuvia!

Varmaan kymmenes kerta, kun joku lahopää kysyy sulta tätä, mutta miten nuo kuvat saikaan aukeamaan tuollaiseen pikkuikkunaan? Pitääkö lisätä jokin erityinen tyylinmääritystiedosto tms.? Kokeilin vähän aikaan sitten vain lisätä sen koodin blogtekstiin (html-muokkaustilassa), mutta mitään ei tapahtunut. Kotisivuille aikoinaan sai sen vain sillä tavalla toimimaan. Kiitos jo etukäteen, jos viitsit valaista pahvia :)

Roosa kirjoitti...

Sarianne, vielä ehtii! Haha en minäkään luota etteikö Murukin onnistuisi vetäsemään pyörää nurin toisen koiran tullessa vastaan - nousen itsekin pyörän satulasta ihan varmuuden vuoksi.. :D

Sirkku, kiitos! Voisin melkein tehdä tutoriaalipostauksen tästä aiheesta, siitä on kyllä kieltämättä kysytty! :D Mutta ei haittaa, autan mielelläni!

Se on tosi yksinkertaista, jos sulla se on jo kotisivuilla tiedostoineen ladattuna ja asennettuna, niin ensinnäkin voit hyödyntää niitä jo olemassaolevia koodeja ja kaiken lisäksi on varmasti helpompaakin nyt asentaa se myös blogiin. :)

Mutta pikaisesti!
1. Kyseessä on siis tämä thumbnail viewer-niminen efekti. Tallenna linkin takana olevat tiedostot jo olemassaolevalle kotisivupalvelimelle.
2. Mene blogin ulkoasun HTML-koodiin.
3. Liitä linkin takana Step 1- kohdan koodipätkä blogin < head >-osioon.
4. Korvaa thumbnailviewer.css sekä thumbnailviewer.js kotisivuille lataamiesi tiedostojen osoitteiksi, eli käytännössä http://www.kotisivu.com/thumbnailviewer.js. :)

Ja valmis! Eli yksinkertaisuudessaan linkitetään sinne blogin HTML-koodiin tuo erilliselle palvelimelle tallennettu javascript. Toivottavasti saat toimimaan ja kysy, jos ilmaisin itseäni epäselvästi! :D

Sirkku kirjoitti...

Kiitos, sain toimimaan :)

Roosa kirjoitti...

Sirkku, hienoa! Oles hyvä vain :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)