maanantai 4. tammikuuta 2010

Haltiala!

|
Nyt kun ollaan toivottu edellispäivän mätsäristä, oli ihanaa päästä kunnolla lenkkeilemään Haltialaan, tällä kertaa kunnon talvimaisemissa!
Oltiin taas tutulla kokoonpanolla, mutta tällä kertaa Nean laumasta mukaan lähtivät Söde-tanskis ja tämän poika Seppo. Niitä ei oltu aiemmin Murun kanssa nähtykkään, ja oli tosiaan vaikea saada silmiään irti noista mahtavan kokoisista otuksista. Seppokin oli jo niin iso!

Oltiin Murun kanssa tultu Itäkeskuksen Mustin & Mirrin kautta, sillä neidillä ei kunnollista talvivaatetusta ole ollutkaan. Lenkki on kuitenkin useammin venynyt pidemmäksi, joten käytiin kipaisemassa hakemassa jotain lämmintä tytölle päälle että pärjäisi jokseenkin pitkän lenkin pakkasessa. Kunnollista talvitakkia ei silmiin pistänyt ja aikaa ollen rajallisesti napattiin mukaan hieno villaneule, joka kyllä lämmittää aivan mainiosti. Se myös istuu tytölle kuin valettu, ja vaikka usein tämä luimisteleekin vaatetuksessa, oli neuleen kanssa ilmeisesti helppo oleskella. Nappasi Muru mukaansa myös vaaleanpunaisen pehmopossun, ja ylpeänähän tuo kuljetti sitä sitten mukana suussaan ympäri Itäkeskuksen vilinää! :-D Oli siinä naurussa pitelemistä, niin Murumaista!

Haltialassa käytiin lenkki kiertämässä ja oli taas hauskaa. Kuviakin tuli kiitettävästi, vaikka ärsyttävä lumisumu näkyykin jokaisessa otoksessa.
Muru ei nyt kuitenkaan taas ollut niin kovin ihanalla tuulella lenkkimaastoon päästyämme, ja hampaat vilahti useammankin kerran rähinän säestyksellä kun joku tuli liian lähelle. Mutta se ei onneksi muiden menoa haitannut!


Emmi, Nanni, Muru, Söde & Seppo
Kiitokset päivästä kuuluu siis Nealle ja Riitalle koirineen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)