sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Agility + juoksut = uskomaton turhautuminen

|
Jep. Tänäaamuna heräsin ennen herätyskellon soimista valmiina ampaisemaan keittiöön pakkaamaan herkkuja laukun täyteen treenejä varten. Ja niitä treenejähän oltiin taas odotettu! Mutta mitä kävikään, kun nousin ylös ja huomasin Murun sotkeneen sängyn jalkopään lakanat. Juoksut. Mikä ajoitus.

Tässä tulee nyt sitten todennäköisesti jäämään yhtä sun toistakin koiramaista menoa väliin. Jos on omaan laskupäähäni ja Murun juoksuihin luottaminen, voi olla että meiltä tulee jäämään kaksi tai kolmekin kertaa välistä. Eihän se sinänsä, mutta kurssiakaan ei ole tässä enää jäljellä kuin kolme kertaa.
Se meni sitten taas siinä. Kuten aiemmin sanoin, tässä meidän agiharrastamisessa on joku luonnonlaki meitä vastassa.

Onneksi käytiin Nean ja Dustyn kanssa torstaina Ojangossa ottamassa pienet treenit. Jotenkin kyllä tiesin, että ne olisivat viimeiset treenit ennen juoksujen alkamista, mutta kaipa salaa toivoin, että sunnuntain ryhmätreeneihin ehdittäisiin vielä.
Nyt Muru viettää vain iloista hormonihyrräelämää, ja omistajalla tulee varmasti olemaan hermot tiukilla. Vaikka onhan se ihan suloinen, kun erityisen raukkana nyt käpertyy kainaloon. Eihän se Murun vika ole.

Mutta jotain kivaa! Sain kamerani ja objektiivit myytyä , ja vihdoin voin laittaa uuden tilaukseen. En malta odottaa.

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi höh, tää on tää narttujen huono puoli :( Mut hei, kevään treeneihi sit taas. Kyl se siitä! Muru on niin lahjakas, että te päihitätte ne luonnonlaitki :p

Roosa kirjoitti...

Sepä se.. voi että ku sais ton leikkautettua.
Päästään itseasiassa jo talvikauden hallitreeneihin, jotka alkaa melko piakkoin tässä kun tuo alkeiskurssi loppuu. Harmittaa nyt vaan mennä jatkoon ilman kunnollista perustaa noista alkeista.. Mutta katotaan, pääasia että päästään jatkamaan. :)

Nea, Emma ja Dusty kirjoitti...

Kiitokset reeniseurasta silloin torstaian :) Ja voi hitsi noiden juoksujen kanssa! Oisin just ehdottanu että oisitte lauantaina tullu tonne ojankoon mätsäriin :/

Roosa kirjoitti...

Kiitos sulle seurasta, oli tosi kivaa! Nii sanos muuta.. Hitsi, ois ollu tosi kiva tulla pitkäst aikaa pyörähtää kehässä mut eipä voi mitään. Tää meidän mätsäritauko venyy ja venyy.. Mut tuskinpa se tahti enää ennallee palaakaan. :)

Essi kirjoitti...

Hieno uus ulkoasu! (8

Roosa kirjoitti...

Säpäs olitkin nopea, en ollut edes postausta ehtinyt tehdä. :D Mutta kiitos kiitos! :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)