sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Potentiaalia

|
Höh, mä olen niin taitava, että tallensin edellisen merkinnän luonnoksiin sen sijaan että olisin sen julkaissut. No, ensimmäisen agitreenin merkintä on täällä.

Mutta siis, tähän päivään! En voi oikeastaan sanoa mitään muuta, kuin että Muru on ihan superhuippu ja olen siitä niin ylpeä etten melkein tunnista tuota koirakkoa omakseni.
Tänään mentiin edelliskerrallaltakin jo tuttuja esteitä, mutta lisäksi otettiin nyt myös pussi, muuri ja rengas. Ei mitään ongelmaa, kertaakaan. Jokaisen esteen kohdalla heti ensiyrittämällä tyttö tajuaa jo mitä haetaan takaa. Palkkauskin onnistuu jo namialustan kanssa. Ja vaikka juttu onkin ihan superkivaa Murun mielestä, niin silti se ei ala käydä ylikierroksilla, vaan jaksaa kuitenkin keskittyä ja totella. En ymmärrä miten se yhtäkkiä pysyy noin hyvin hallinnassa irtiollessaan, ei kertaakaan osoittanut mitään huomioita muihin koiriin. (Paitsi sen kerran, kun eräs setänen toi koiransa liian likelle tämän nameja kun kentän ulkopuolella oltiin. Mutta eihän näiltä voi välttyäkkään, Muru on kuitenkin Muru. -Tempperamenttinsa kanssa.)

Tunnin lopuksi oli tosi kiva kuulla ohjaajalta, että Murussa on potentiaalia. Olen toki muiltakin sitä kuullut, mutta nyt oikeasti uskoinkin. Kyllä siinä on.
Kaikki meni niin hienosti, ja tavallaan odotankin jo milloin pudotaan täältä pilvistä alas. Mutta, ongelmat ratkaistaan kun niitä tulee. -Onneksi meillä on niin hyvä ryhmä ohjaajineen, sekä motivoitunut koirakko hihnan päässä.

Saatetaan poiketa vielä ojangossa ensiviikon aikana ottamassa pienet varovaiset treenit tuon kanssa, kun nyt lupakin saatiin pieneen itsenäiseen harjotteluun.
Tämä viikon odottelu vaan alkaa tuntua pidemmältä ja pidemmältä mitä enemmän hommassa edistytään..

4 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Wau, Muruhan on siis ihan luonnonlahjakkuus tossa hommassa! Hienoa, että treenit sujuu hyvin (: Missä seurassa te nyt treenaattekaan?

Mäki tässä odottelen, että päästäis keväällä alottamaan toi treenaaminen ihan ryhmässä. Nyt ollaan just kotona otettu tommosta pikkusta treeniä ja jokupvä pitäs siel Ojangossakin käydä.

Roosa kirjoitti...

Kyllähän toi hurjapää osoittaa aikamoista taitoa ainakin mun silmissä vielä toistaiseksi. :D
Me treenataan PORSKin riveissä, eli siis Porvoonseudun koiraharrastajissa.

Toivottavasti pääsette suoraatietä ensiyrittämällä alottamaan Fiiliksen kanssa ton agin! Meidän pitää sopii joku päivä et mentäis yhessä sinne Ojankoon. :-) Sinä, Nea, minä ja koirat- kokoonpanolla.

Riitta kirjoitti...

Jep, pitää kyl ehdottomasti jokupäivä mennä sinne Ojankoon. Nii ja se koirakylpylä lahjakorttiki pitäs käyttää! Sehän menee lokakuussa vanhaks.

Roosa kirjoitti...

Ainii, tosiaan! Onks se lokakuun loppuun asti voimassa? Pitää joku viikonloppu varaa sinne aika.

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)