perjantai 24. joulukuuta 2010

Jouluja!

|


Meidänkin puolesta haluan toivottaa kaikille tasapuolisesti oikein iloisen lystikästä joulua ja riemuisaa uuttavuotta!
Vaikkakin harrastuspuolella meidän aktiivisuus on kuluneen vuoden aikana ollut lähes yhtä paljon miinuksen puolella kuin lämpötila ulkosalla, haluaisin kuitenkin kiittää kaikista koiramaisista hetkistä kaikkia harrastajia, joiden kanssa on laatuaikaa tullut vietettyä.

Meillä joulua vietellään rauhallisissa merkeissä, syöden jouluruokaa koko loppuvuoden edestä. Nautitaan lomapäivistä ja tehdään pitkiä lenkkejä metsäpoluille, jos hiihtäjät meidän sallivat niin tehdä. Nauttikaahan tekin siis yhtälailla, ja viettäkäähän oikein iloista joulua!

7 kommenttia:

Linnea + Oojavee kirjoitti...

Hyvää joulua teillekin! (päivän myöhässä, tosin) :D

Roosa kirjoitti...

Noo, mitä pienistä! Kiitos! :)

minka kirjoitti...

Hyvää joulua teille ! =)

tääkin vähän myöhässä mutta ajatus hei tärkein ;)))

Roosa kirjoitti...

Totta, itsekin vähän myöhässä tämän postauksen kanssa, joten sallittakoon myös myöhäisemmät jouluntoivotukset :D Kiitos! :)

Jonna kirjoitti...

Olen tovin lueskellut teidän blogia salaa, pakko kommentoida nyt kun sie tään videon laitoit..

Jos joskus kyllästyt 7D:hen niin aina voidaan vaihtaa, muista se. Miun 350D on vielä ihan kelpo peli, luultavasti parempi kun tuo siun. Mutta vaan jos kyllästyt, älä unohda tarjoustani!

Roosa kirjoitti...

Hei joo, teidänkin blogia olen sivusta seuraillut ja nyt kun tässä muistan vielä niin pistänpäs teidät listalle. Jos se vain sopii. :)

Hahah ja kiitos tarjouksesta, mutta taidan kyllä pitäytyä toistaiseksi tuossa omassani.. Toki jos mieli muuttuu niin muistan tämän! :D

Anonyymi kirjoitti...

käytätkö jalustaa kun kuvaat videoita :) ?

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)