sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Huippusähläystä

|


Huipputreenit! Me sählätään vieläkin Murun kanssa melko ahkerasti, mutta kyllä tämä yhteistyö oikeasti alkaa pelata. Minä huidon joka suuntaan, kompastelen milloin mihinkin kutsuen esteitä milloin miksikin, mutta Muru se vaan osaa pienessä päässään jo tulkita päättömät ohjeeni. Kepit menee päin puita, rengaskin kuuluu ehdottomasti juosta niin, ettei vaan hypätä itse turhakkeen läpi. Meno on kuitenkin kova ja into sitäkin suurempi!
Tänään sain kuulla, että 8.3. olisi seuran järjestämät epikset. Meidän ryhmänvetäjän mukaan meidän pitäisi Murun kanssa mennä mölleilemään. Kyllähän me mennäänkin! Lähinnä katsomaan millaista touhua tuo oikeastaan on, ja ottamaan homma sitten ylimääräisestä treenistä. Vähän se silti jännittää.



Ps. Uusi ulkoasu!

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihan sairaan kiva tää ulkoasu! :--) miten osaatkin tehdä aina viimeistä yksityiskohtaa myöten täydellisiä..! ja nuo kuvatkin upeita!

Mulla on muuten samanlaiset fiilikset oman ohjaukseni suhteen, itse sählään miten sattuu, mutta Rami kyllä useimmiten kiltisti menee sinne minne pitääkin..

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Tämä look onkin varmaan tullut blogiin jäädäkseen, vähän musta on kyllä tullut laiska näiden tekemisessä.. :D Kiva että tykkäät!
Ja joo se on kyllä hassua, oikeastaan aika turhauttavaakin kun ite sählään minkä ehdin ja koiraparka yrittää itse päätellä miten homma menee. Mutta ehkä mäkin vielä joskus opin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Missä seurassa/hallissa treenaatte?

Roosa kirjoitti...

Porvoonseudun koiraharrastajissa (PORSK), Petenkoiratarvike areenalla Porvoossa. :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)