sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Jäällä

|
Käytiin lomien alun kunniaksi viettämässä aurinkoinen päivä merenjäällä.






Muru aloitti myös juoksunsa odotettua aiemmin kuluneella viikolla. Tuntuu siltä kuin edelliset juoksut olisivat vasta loppuneet, mutta onhan siitä jo vaikka kuinka kauan. Aika kuluu niin mielettömän nopeasti! Meiltä tulee nyt jäämään ainakin 3-4 treenikertaa välistä, sekä ne suunnitelmissa olleet epikset. Harmittaahan tuo taas (paljon!), mutta oikeastaan parempi vaan että ne juoksut ovat alta pois ennen kevään treenikauden alkua, jolloin päästään myös itsenäisesti Ojankoon treenaamaan lumien sulettua.

Me elellään täällä siis taas hiljaiseloa treenien suhteen tuon apaattisen hormonihyrräraukan kanssa keksien jotain muuta tekemistä. Voi kun tuon saisi leikkautettua.

7 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Vauhdikkaita kuvia! Ja toi blogin yläkuva (mikä ihme sen nimi oikeasti on!?) on hieno! Mulla tuli kriisi oman blogin kanssa, kun kyllästyin vanhaan ja en sitten edes keksinyt mitään uutta tilalle :D lätkäisin vain sen yhden kuvan siihen, enkä ole tyytyväinen.

Roosa kirjoitti...

On kyllä aina yksi haaste saada tuon vauhtijalan meno ja meininki ikuistettua.. :D
Ja kiitos! (Otsikkokuva? Banneri? Headeri kenties? :D) Katselin juuri ja mun mielestä teidän blogin uusi ilme on varsin mainio! Minäkään en kyllä tästä meidän omasta ole ihan varma, pitäisi keksiä blogille joku osuva nimi kun kotisivujen varjolla ei tätä enää pidetä..

Jenna kirjoitti...

Aivan tajuhienoja kuvia (taas)! :)

Julia kirjoitti...

Sairaan hienoja kuvia! Ja tää uus ulkoasukin on taas niin upee. :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Vähän tein nyt muutoksia tuohon ulkoasuun ja nyt olen itsekkin siihen ihan tyytyväinen. :)

Josefiina kirjoitti...

Mielettömän onnistuneita kuvia (taas)!

Roosa kirjoitti...

Vooi kiitos! :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)