torstai 2. kesäkuuta 2011

Terapiaveikko

|

Muru on saanut kaverin naapurin hoitokoirasta. Petra, sekarotuinen kaikkienkaveri, on osoittautunut varsin oivaksi lenkkiseuraksi Murulle. Tytöt saavat toisistaan seuraa ja Murukin on vihdoin saanut jonkun, joka jaksaa jahdata sitä lähes loputtomiin. Petra on myös kärsivällisyyden huippu, joten Murun ajoittaiset älä-tule-liian-lähelle-ruokaani-kiukuttelut menevätkin usein kuuroille korville. Petra on Murulle kaivattua terapiaa, sillä tapauksen käyttäytyminen on ollut taas sillä mallilla ettei pahemmin ihmisten ilmoille ole menemistä. Petra komentaa, kun Murun kiukuttelut alkavat käydä kärsivällisyyden päälle, ja Muru -harvinaista kyllä- tajuaa alistua kohtaloonsa ilman sen suurempaa vastarintaa.

Siinä missä Petra on opettanut Murulle käytöstapoja, on Murukin antanut omia vaikutteitaan Petralle. Petra, omistajansa mukaan uimataidoton noutaja, on ottanut mallia Murun mestarillisista uimaliikkeistä ja nyt meillä on järvelle mentäessä kaksi vesipetoa, joilla molemmilla on, noh, varsin omaperäiset keinot noutaa keppi metrin syvyisestä vedestä. Murulle tärkeintähän on, että etutassut yltävät pohjaan, mutta Petralla se tuntuu olevan päinvastoin; kaveri loikkaa veteen, siemaisee litran vettä suuhunsa ja pomppii eteenpäin ottaen takajaloillaan pohjasta vauhtia.



Petra on naapurustossa kuukauden, joten riehukilometrejä tulee kertymään Murun riemuksi vielä varsin monta, kuten myös kuvia.

7 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Voi, ihania kuvia! Varsinkin tuo eka Petran pääkuva ja järvellä otettu yhteiskuva. :D Tuu kuvaamaan mun rakkeja, jooko!

Roosa kirjoitti...

Hei kiitos! Voisin tullakkin, vaikka sulla kyllä riittää kuvaustaitoa ihan omastakin takaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Ihana blogi :D
Onko toi kuvajuttu sun oma koodaama, jos ei nii mistä olet sellaisen saanut? Siis että kuvat aukenee tolleen hienosti :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! :)
Ei ole oma koodaama, ohjeet ja koodit löytyy dynamicdrivestä. (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/thumbnail.htm)

sarianne kirjoitti...

Hauskannäköinen parivaljakko! :)

Annina kirjoitti...

Moikka!

Ihan valtavan ihana ja hyvä blogi teillä! Tosi hyvin osaat kyllä kirjoitella tänne, verrattuna Jasun blogiin, niin tä on kyllä paljon parempi. Luin että välillä teet ulkoasuja.. Haluaisitkos tehdä Jasunkin sivuille uuden, ihanan ulkoasun?
Tänne siis: www.karvakuonojasu.webs.com

Rapsutukset Murulle!

Roosa kirjoitti...

Sarianne, onhan ne. :) Voisin napata Petran omaksi vaikka heti!

Anniina, kiitos! :) Voisin kokeilla jotain ulkoasua värkätä, laitahan s-postia, (laaksonen.roosa (at) gmail.com ) niin katsotaan.

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)