maanantai 4. heinäkuuta 2011

Miljoona

|
Ei, ei lottovoittoa, vaan postaus, joka on tyystin omistettu itsehillinnän puutteelle ja kameran sarjakuvauksen ylistykselle. Ja kesälle. Ehkä myös vähän Murun Baywatch-menolle. Miljoona kuvaa ja oodi sarjakuvaukselle!











Psst. Ulkoasua muokattu,kertokaahan jos ilmenee jotain outoa nyt koodiin kajoamisen vuoksi!

Ja 52 lukijaa.. Miten? Kiitos!

9 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Ihania kuvia! Meidän pitää hei nähdä joku päivä! :)

Nea kirjoitti...

Niin ja toi meidän viilennysloimi kustans huimat 11€, berran kojusta ostin :) Tosin jos on kätevä käsistään niin tommosen tekeminenkään ei mitenkään kovin vaikeeta oo! Jos mä ite olisin alkanut jotain väsäilemään niin lopputulos ois niin ruma ettei sitä kehtais käyttää missään :D

Roosa kirjoitti...

No niin pitäis kyllä oikeesti! Lähetään joku päivä Ojankoon, mun pitäis korvata ens sunnuntain menetetty treenikerta. Miten olis? Ja mulla ei riittäisi kärsivällisyys tuollaisen väsäilemiseen.. :D Voisin siis vähän kyttäillä jos tollaisen hankkisi.

Unknown kirjoitti...

Oih, ihania kuvia! ...kuten aina kun teijän blogiin kurkistaa :)
Voikun meilläkin tykättäis vedestä noin paljon! :D

Roosa kirjoitti...

Voi kiitos :) Muru onkin varsinainen vesipeto. Vielä kun osaisi uida niin eihän tuota sais vedestä poiskaan! Ehkä siinä onkin vesikoiraa borderterrierin sijaan..

Essi kirjoitti...

Taas kerran nii hienoja kuvia... ==)

sarianne kirjoitti...

No onko vähän iso kepukka! :D

Roosa kirjoitti...

Essi, kiitos!

Sarianne, täytyyhän hengenpelastusharjoituksissa kepin olla realistisen kokoinen! Siis jos hukkuvia oravia ollaan pelastamassa..
No ei, sanotaanko näin, että koolla on väliä tässä tapauksessa: jos keppi olisi yhtään pienempi, en onnistuisi huijaamaan sitä Murulta pois. Siksi me etsitäänkin aina metsän suurin kalikka kun lähdetään uimaan haha :D

Hertta ja Kerttu kirjoitti...

Heippa!
En löytänyt mistään linkkiä, mihin sinulle voisi lähettää s-postia. Olisitko innostunut tekemään meidän tyttöjen blogiin uutta ulkoasua? Teillä on aivan mahtava blogi ja älyttömän hieno ulkoasu. Ollaan seurailtu teitä jo pitemmän aikaa sivummalta, mutta nyt vasta liityttiin lukijoiksi! :)

Laitahan vaikka blogiin viestiä, jos onnistuu. Ja ylipäätään onko sinulla aikaa tai inspiraatio tälläiseen :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)