lauantai 24. syyskuuta 2011

Takaisin arkeen

|
Ylppärit on takana, joten Muruparan harrastuneisuuden osalta laiminlyöty elämä palaa jälleen raiteilleen. Eilen oli täydellinen ilma ulkoilulle, sunnuntaina toivottavasti treenailulle.




Yhden jutun Muru kyllä on tylsyyksissään päässyt taas keksimään, sillä nyt sillä on jälleen valeraskaus päällä. Murun valeraskaudet eivät ole tähänkään mennessä olleet sitä kevyempää sorttia, vaan pentujen hoivaaminen on sille tässä nimenomaisessa mielentilassa ensisijaista: se ei edes syö, tai malttaisi jättää pentujaan vahtimatta. "Pennuthan" on jo heti valeraskauden ensioireiden seurauksena jemmattu varmimpiin piilopaikkoihin. On oikeastaan aika sydäntäraastavaa, kun toinen hakee ja etsii pentujaan. Ja ulisee ja rääkyy. Maitoakin se tiputtelee pesän rakentamisen ohella.. Koko valeraskausjupakka vaikuttaa ulkonakin, sillä Muru käyttäytyy kuin sillä olisi juoksut: merkkailee ja analysoi muiden koirien pissoja maistelemalla niitä. Aivan käsittämätöntä.
Parin viimepäivän aikana sen ruokahalu on kuitenkin taas alkanut parantumaan, joten ehkä se palaa vielä järkiinsä.



Tänään sain aikaiseksi trimmata Murun. Murun reuhkakaulus ja harmaa parta saavat tyypin näyttämään kymmenen vuotta vanhemmalta! Otin nyt siis itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin nypin nuo hapsut. Ja kerrankin sain myös aikaiseksi ottaa ennen ja jälkeen-kuvat.


ennen - jälkeen

Aikamoinen ero, rakkikoiralook on -onneksi- nyt poissa! Turkki ei saanut Murua ainoastaan vanhemman näköiseksi, vaan myös ainakin viisi kiloa lihavamman näköiseksi..

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aikamoinen ero tosiaan!:D Nää sun ottamat kuvat on kyl niin upeita! Pitäisi itsekin ryhdistäytyä kuvaamisen suhteen.

Jonna kirjoitti...

Hieno Murun muodonmuutos! Mitä rotuja siinä olikaan, mitteliä ja käppänää? Arvostan noita rintakarvoja ennen-kuvassa, ihanat :D
Sulla on varmaan vielä intoakin jäljellä, niin täällä ois kans kaks koiraa vailla turkin syyshuoltoa! Oon katellut noita rehottavia korvakarvoja ja takkuturkkeja huolestuneena, mutta ilmeisesti ne ei ajatuksen voimalla tosta siistiydy..

Roosa kirjoitti...

Faline, oli kyllä turkki päässyt taas siihen kuntoon, että ero on aika huomattava.. :D Kiitos!

Jonna, mitteliä ja käppänää, oikein muistit! Hahha sanotaanko näin, että mä en ihan noita maahan asti ulottuvia rintakarvoja niin kamalasti arvostanut :D
Saman totesin valitettavasti minäkin: vaikka kuinka tuijottelin ja päivittelin tuota turkkia, niin mitään vaikutusta sillä ei ollut. Harmi. Ja sanotaanko näin, että sainkin tuijotella tuota kuontaloa viikkoja, ennen kuin sain aikaiseksi sen kyniä.. Pitkä prosessi tämä siis. Eli saatan pitäytyä tässä yhden karvakorvan puunaamisessa! :D

Nea kirjoitti...

Muruhan on kokenu oikein muodonmuutoksen! :D

Roosa kirjoitti...

Se on kyllä niiiiiin sievänä nyt! Aika timmin oloinen koirakin kaiken tuon karvan alta löytyi :D

Ella kirjoitti...

No kylläpäs Muru nuortui!

Juuli kirjoitti...

Sun kuvat kuvat, ah. (:

Roosa kirjoitti...

Ella, eikö! Nyt mun pitäisi vaan yrittää saada pidettyä tuo turkki kuosissa.. :D

Juuli, voi kiiitos! :)

Nea kirjoitti...

Joo ehdottomasti lähdetään jonnekki! Dustyllakin on jo juoksut niin lopussa että ehkä me ensi viikon jälkeen uskaltaudutaan ihmisten ilmoille :D

Roosa kirjoitti...

Odotellaan siis Dustyn juoksut ja palaillaan asiaan! Toivottavasti säät suosii meitä vielä sen verran, että päästäisiin vielä Ojankoon. :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)