keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kisasuunnitelmat vihdoin toteen

|


Ohops. On ollut taukoa. Syyksi voisin ilmaista kevään ylioppilaskokeet, työt ja luku-urakan, mutta ollakseni rehellinen, ovat päiväni kuluneet harvemmin ruotsin- tai matematiikan kirjojen parissa. Syksyllä vannoin, että keväällä panostan sitten - nyt lähinnä tavoittelen valkolakkia sieltä mistä aita on matalin. Ruotsin kirjat saakoon pölyyntyä sunnuntaihin asti, sillä eiväthän kokeetkaan ala kuin ensiviikolla.

Me ollaan Murun kanssa vietetty hiljaiseloa: hihnanpää täytti vuosia ja treeneissä ollaan käyty kerran viikossa, mutta sen suurempaa ei olla kuitenkaan muka-lukemiselta ehditty. Muru on onneksi helppo kaveri siinä mielessä, ettei pahemmin valita, vaikka joutuisikin tyytymään lyhyempiin lenkkeihin. Ei se silti mielissään ole, mutta olen luvannut sillekin aurinkoisempia päiviä, jahka saan kokeiden asettaman painon harteiltani. Edellisviikkojen treenit ovat menneet hienosti, mutta erityisesti tämän viikon treenit osoittivat puolia Murusta, joita en ollut aiemmin edes tuntenut. Se nimittäin pisti parastaan radalla, ja kulki kuin ammus. Kouluttaja sanoi, että Muru on tainnut syödä raketin ennen treeneihin lähtöä. Itse tiesin tarkalleen, että viikon aikana sohvan perälle linnoittautunut pikkukoira päästi vain paatuneet energiansa kentällä. Olin samalla riemuissani, mutta tunsin pienin vihlaisun: viikon aikana oli ollut aikaa kerryttääkin sitä energiaa, kun muu tekeminen oli todella jäänyt vähemmälle.

Tänään laitoinkin ilmoittautumiset meidän ensimmäisiin virallisiin kisoihin. Luvassa on yksi agility- ja hyppyrata. Ehkä elämä tästä taas Murullekin kirkastuu, kun kokeiden loppumiseen on enää reilu viikko. Minulla on keväälle suuria suunnitelmia: kisakalenteri täyttyy täyttymistään ja odottelen malttamattomana lumien sulamista, jotta päästäisiin jälleen aloittamaan omat treenit Ojangossa.

Elossa siis ollaan, vaikka laiskemmatkin opinnot vievätkin veronsa ja aikansa. Palataan taas ensimmäisten kisojen raporttien merkeissä!

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Miten tutulta kuulostaakan tuo kirjoituksiin panostaminen. Mun kohdallani "panostaminen". Onneksi kirjoituksista on jo useampi vuosi aikaa, koska aikahan tunnetusti kultaa muistot :D Nyt voi hymysuin muistella kuinka puudutti persiitänsä siellä penkissä. Onneksi oli hyvät eväät, koska niihin ainakin panostin ;)

Sarianne kirjoitti...

Minne menette kisaamaan? :) Meillä on kisat edelleen tauolla. Aksun leikkuuhaavan parantuminen hieman pitkittyi kuitenkin ja me ei olla treenattu oikeastaan yhtään pitkiin aikoihin. Kohta loppuu omatoimitreenaaminenkin, kun hallikausi päättyy muistaakseni tämän kuun lopulla! :O Sieltä tulee kevät, sittenkin! :O

Suski kirjoitti...

Minä aina odottelen teidän treenipostauksia! Ja täälläkin ollaan jo niin kyllästytty lumeen, kun meidän kenttä on vielä ihan jäässä ja treenaamaan halliin pääsee vaan kerran viikossa. Ja kuulostaa tutulta tuo kisakalenterin täyttyminen... :'D Tsemppiä kisoihin! ;)

Roosa kirjoitti...

Katja, eväisiin on mullakin usko! Hyvät eväät on verraton lohtu siellä kylmässä kirjoitussalissa.. :D Pian tämä on multakin ohi, ihanaa.

Sarianne, Hyvinkäälle 25.3! Voi Aksua. Tauko tekee välillä kyllä hyvää, ja treeneihin pääsykin tuntuu tauon jälkeen huipulta. :) Ja voi kun meilläkin olisi mahdollisuus omatoimitreenaamiseen meidän seurassa. Onneksi se kevät sieltä vielä tulee ja sulattelee lumihanget, niin pääsee taas oikeasti treenaamaan. :)

Susanna, tykkäisinkin treenipostauksia ahkerammin kirjoitella, mutta ilman videomateriaalia se käy pidemmän päälle tylsäksi. Ja itseasiassa, tästä syystä pistinkin halvan pienen videokameran tilaukseen :D Ensimmäiset kisat on saatava videolle, ja ehkäpä treenipostauksien tekeminenkin helpottuu :)
Ja kiitos!

Riitta kirjoitti...

Suuret tsempitykset teille sinne kisoihin! Heti sitten kerrot miten meni ;) Ja meki täältä seurataan teidän perässä sinne kisaradoille, jahka saadaan kepit treenattua ensin kuntoon.

Roosa kirjoitti...

Tattista! Luonnollisesti, saat varmaan ihan RealTime-tiedotusta jo kentän laidalta. ;)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)