lauantai 13. lokakuuta 2012

Villieläimiä

|

Penni 11vk

Menestyksekkäät kisat vaativat toipilaalta veronsa: olen ollut vuodepotilaana jo kohta viikon. Eilinen lääkärikäynti vahvisti myös senkin, että helpommalla sitä olisi virustaudinkin kanssa päästy, jos ääntä ja energiaa olisi säästetty silloin sunnuntaina.. Mitään en kuitenkaan kadu, vaikka hetkittäin olotila yrittäisikin pistää niin tekemään. Pikkuhiljaa alkaa olo helpottua, ja ajatukset ovat jo kovasti siinä, mahdetaanko jo sunnuntaina päästä kolmituntisiin extratreeneihin mukaan. Ja että tullaanko sieltä sitten jälkitautien kanssa takaisin.

Koirat ovat olleet levottomia. Tuntuu, kuin talossa olisi kaksi pentua, sillä Muru on taantunut täysin tenavatasolle. Muru painisi pennun kanssa tauotta, jollei välillä täytyisi nukkua yöuniakin. Pennikin jää riehakkuudessa kakkoseksi, vaikka kovasti onkin oppinut Murun kanssa oleillessaan ärrierileikkeihin. Murisee sekin pieni pölvästi, kun kiskovat sukkaa vastakkaisista päistä. Murun strategia on roikkua omassa sukan päässään ja keskittyä murisemiseen vetämisen sijaan, kun taas Penni pyyhkii lattioita vetämällä sukkaa ja siinä roikkuvaa Murua perässään. Makoillessani sairasvuoteessani sohvalla peittoon kääriytyneenä huomaan seuraavani tuntitolkulla television sijaan koirien tekemisiä. Harmittaa, ettei ole päässyt koirien kanssa ulkoilemaan ja sosiaalistamaan Penniä. Sosiaalistamisen suhteen saatan olla aika neuroottinen, sillä tiedän enemmän kuin hyvin, miten käy jos sitä ei tehdä kunnolla.. Haluaisin koko ajan olla viemässä pentua uusiin paikkoihin, eikä viikon tauko kuulunut suunnitelmiin. Ja niin. Onhan tämä tylsääkin.

Sattuneesta syystä tuoreempia kuvia ei tällä hetkellä ole, joten ladon tähän muutaman parin viikon takaisen kuvan. Postauksen ylin kuva on viikon takaiselta Haltialakierrokselta, joka tällä kertaa saatiin tehdä vähän aurinkoisemmissa maisemissa.






Kohta kaksitoistaviikkoinen Penni pääsee rokotuksilleen piakkoin ja uskallan varmaankin jo lähiviikkoina ottaa sen treeneihin katselemaan. Murulle olen katsonut kahdet kisat ensikuulle. Pitäisi olla isomman mittakaavan kisat kyseessä, kuin viimeviikkoiset Purinan kisat. Katsellaan kuinka Murun hermot kestää metelin Ojangon isolla hallilla. Täytyy olla ajoissa paikalla. Ja ehkä hankkia joku sopiva pikkuflunssa sille päivälle..

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On sulla kyllä kaksi niin nättiä koiraa! :)

Jemina kirjoitti...

Voi herranjumala tuota pentua! Se osaa kyllä poseerata pienestä pitäen. ;)

Sitä piti tulla myös sanomaan että bloggerin lukijapaneelin mukaan olet vielä meidän bloggeri-blogin lukijoita. Me muutettiin äsken osoitteeseen http://lacherry.net/blogi/ eli jos haluat vielä seurailla niin tuosta osoitteesta tulee löytymään uusimmat kuulumiset!

Emmi kirjoitti...

Hei saisko toivoa sesseistä jotain videoo pitkästä aikaa?:)

Meiju kirjoitti...

Voi pikkupenskaa :'3 Saakos kasvattajaa udella? Upeita kuvia jälleen, koitahan ite parantua! :))

Anonyymi kirjoitti...

I want to se mooore pictures on Penni! :D

Larose kirjoitti...

Såå söt!

Milena kirjoitti...

http://flattipyrri.blogspot.fi/2012/11/11-x-kysymys.html Haastetta teille! :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! t. maailmankaikkeuden surkein pentujuttujen päivittäjä!

Mulla olisi yksi video ollut jo viikkotolkulla tuloillaan, mutta aina ne jää puolitiehen. Katsotaan saisinko Pennistä jonkinlaisen temppuiluvideon. Se alkaa olla jo aika haka pyörittelemään takapäätään vatia kiertäessään..

Meiju, kasvattaja on Nina Mellfors Kennel Fätorpet'sistä. :)

Annika, I've been so lazy updating the blog. I'll try posting some new pictures on a weekly basis!

Kiitos Milena haasteesta!

Meiju kirjoitti...

Oi, itsekkin kattelin silloin kun olin auspaita ottamassa tuota kenneliä. Kivalta vaikuttaa! :)

Roosa kirjoitti...

Aijaa, hauska sattuma! :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)