keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pennin uimahyppynäyte

|
Tänään vakuutuin siitä, että mikäli agility ei jostain syystä osoittautuisi Pennin jutuksi, voisi uusi taitolaji löytyä veden ääreltä! Onkohan koirille olemassa uimahyppykilpailuja? Eräs kuuttihan menee nimittäin kohta puolitoista volttia kerien.. Uimamaisteri (N.o.r.p.p.a) Murulle uimahypyt ovat toki lastenleikkiä, mutta kaikessa ylhäisyydessään hän viihtyy ennemmin auringon alla alati ruskettuvan vatsakumpunsa kanssa. Tänään lähdetään viettämään mökkielämää pieneksi hetkeksi. Loma!




6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Vautsi mitä loikkia! Mahtavia kuvia :)

Bea kirjoitti...

Ää Penni! Tuu opettamaan toi sama Hoinalle! Se raasu oppi vasta pysymään pinnalla ilman pelastusliivejä. :D Koska uimaopettajalla olisi vapaita aikoja?
T: Bea

Sirkku kirjoitti...

Pennistä pitää tulla vepekoira! ;) Ihania värejä.

Roosa kirjoitti...

Penni on kyllä taipumuksillaan yllättänyt minut ihan tyystin. Se on suhtautunut tähän asti kaikkeen tekemiseen aika maltillisella ilolla, mutta kun on uiminen kyseessä ei ole riemulla rajaa.. Missäköhän sitä oikeasti pääsisi kokeilemaan vepeä näin sesonkiaikana?! Tai olisiko jollain jotain taikasauvaa jolla voisi uimisintoilun siirtää agilityyn?

Uimaopettaja-Penni ottaa maisterikandidaatteja vastaan mökiltä päästyään! Unohdetaan pelastusliivit ja pulautetaan pikkubc kylmästi jorpakkoon, äkkiäkös siinä uimaan oppii! :D

Sarianne kirjoitti...

Jäynä on ihan hulluna uimiseen! Se suhtautuu siihen suorastaan intohimoisesti ja sen saa käskeä järvestä pois, kun lähdetään kotiin :D Se ei vielä kertaakaan ole itsenäisesti ilmaissut, että on saanut uimisesta tarpeekseen. Aksu on paljon maltillisempi, vaikka tykkää sekin uimisesta. :)

Roosa kirjoitti...

Sama juttu sekä Pennin että Murun osalta! Penni-parka on teljettävä puuhun niinä hetkinä, kun ihmiset menevät pulahtamaan. Siellä se itkee lohduttomasti ja repii kostoksi mustikanvarvut, puiden oksat ja kaarnat. Aika eriskummallinen näky. Muru nautiskelee aalloista läträten jalat tiukasti pohjassa.

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)