lauantai 15. toukokuuta 2010

Kyllä se nyt vaan on niin..

|
..että se kesä on tullut!

Aivan mielettömät kesähelteet. Muru debytoi uimamestarin elkein kesän rantakauden avatuksi. -Neiti osoitti jälleen päätähuimaavat uintitaitonsa sukeltaessaan pinnan alle pieneksi hetkeksi. Ei ollut ensimmäinen sukelluskerta, ja tässähän alkaa tyttö olemaan jo mestari!

Uskomatonta, miten toinen voi olla niin toivoton tapaus, sillä ei tunnu olevan minkäänlaista pinnallapysymisvaistoa. Pääasia kuitenkin, että omasta uintityylistään huolimatta tämä osaa ottaa ilon irti ja rakastaa uimista!

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Moikka! Sori kun tulee vastaus näin hirvittävän myöhään, mutta nyt vasta älysin noiden vanhojen bloggauksien kommentteja katella ja kas kummaa siellä oli teiltä tullut viestiä. :) Kiitos kehuista, teilläkin näyttää nyt tosi hienolta. Toivottavasti silloin 29pv nähdään Järvenpäässä, olisi tosi kiva katsoa mitä Romeo tuumaa Murusta. :--) Vai tuumaako mitään. Täälläkin on ollut nyt ihan ennätyshelteitä, varjossakin 27 astetta! Harmi kun ei ole mitään järviä tai lampia lähettyvillä, muuten kyllä kävisimme mekin uimassa. Mäkin laitan sut tonne meiän blogilistalle niin itsekkin tajuan käydä muita blogeja vilkuilemassa. :)
Hyviä kesäpäiviä!

Julia & kuumuudesta kärsivä Romeo

Josefiina kirjoitti...

Hei teilläkin on BLOGI! Jee :D
Menitte seurattujen listalle, ihana ulkoasu ;)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)