lauantai 29. toukokuuta 2010

PUN1&BIS2!

|
Oltiin tänään siis perinteisessä hyväntekeväisyysmätsärissä Sahaajankadulla. Treffattiin Nean&Emman ja Riitan&Fiiliksen kanssa Siilitien metriksellä ja hypättiin bussilla kohti kenttää. Aamulla satoi, ja oltiin ihan varmoja, että vielä kun alkaa ukkostaa niin ei tule kehäilystä yhtikäs mitään. Vaan kuinkas kävikään! Aurinko alkoi pilkottaa pilvien välistä heti ilmoittautumisajan loputtua, ja sade alkoi uudelleenkin vasta mätsärin päätyttyä.

Murun tosiaan ilmoitin sekarotuisiin jo heti alkuun. Kymmenen koirakkoa oli kehään ilmoittautunut, ja kehä alkaisi junnujen ja veteraanien jälkeen. Paikanpäällä nähtiin sitten loput petsieläiset, ja kokoonnuttiin kaikki yhteen odottelemaan vuorojamme. Ja nopeastihan se vuoro taas koitti.
Sekarotuisia oli epätasalukuinen määrä, joten parikehän sijasta Muru sai kaksi kilpakumppania. Muru nappasi punaisen.
Nauhakehässä neiti sijoittui PUN1, saatiin vaikka ja mitä! Järjestäjät olivat hyvin, erittäin, avokätisesti palkintoja jakamassa. Muru sai kassillisen niin vinkulelua, namipusseja, kuin pokaalin ja ruusukkeenkin. Ja minkä perässä me juuri oltiin mätsäriin sateesta huolimatta lähdettykin; saatiin juuri ne meidän toivomamme lahjakortit koirakylpylä Aptukseen! Jes! Vuosihan siitä on jo vierähtänyt kun viimeksi siellä ollaan oltu, ja kauan on jo puhuttu uudesta uimakoulureissusta. Nyt on sitten menolippu Hyvinkäälle taas, puoliallas uimaopettajineen ja kaikkineen!

Moni muukin siellä pärjäsi, meitä porukkaa oli siellä niin paljon, etten edes uskalla lähteä luettelemaan kaikkien sijoituksia. Petsie-edustus loisti! Juuri ennen meidän kehävuoroa Fiilis nappasi itselleen pentujen PUN1-sijan.

BIS-kehää ei tarvinnut jäädä odottelemaan, vaan melko suoraan päästiin isoon kehään. Tuomarit kävivät kukin vuorollaan koiria moikkaamassa, ja Muru taas esiintyi ihan hienosti, pienestä tihkusateesta huolimatta. Tuomarit valitsi neljä jatkoonpääsijää, joihin Muru ja Fiiliskin lukeutuivat. Lopulta sijoittuneita alettiin kokoamaan, ja huomattiin Riitan kanssa että jopas, meidän koirathan on täällä enää jäljellä! Fiilis nappasi BIS1-tittelin itselleen ansaitusti upealla esiintymisellään, ja Muru hienosti toisena! Ja joko sanoin niistä avokätisistä palkinnoista?
Pokaali, ruusuke, ruokasäkki, leluja, nameja.. Risteilylahjakortti! Ihan mielettömät palkinnot saatiin mukaan!

Kokonaisuudessaan siis varsin loistopäivä! Jos nyt ei olisi koeviikko, niin en varmaan olisi edes aamulla jaksanut tuonne sateeseen lähteä. Pakkohan se on jotain "tärkeämpää" aina keksiä lukemisen sijaan.

Kiitos kaikille suuresti seurasta, oli tosi kiva päivä!
Ottamiani kuvia löytyy täältä!


© Tania Torvinen

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Onneksi olkoon! Kyllä se Muru on hieno tyttö. :--)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! :-)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)