maanantai 30. elokuuta 2010

chämppiönpiski

|
Mulla on ihan superkoira! Ensimmäiset agitreenit takana, ja oli ihan mielettömän kivaa, sekä mun, että Murun mielestä. On hyvin -erittäin- harvinaista, että Muru innostuu näin yhdessä puuhaamisesta. -Tämä on se Murun juttu!

Ryhmä oli nyt ensimmäisen tunnin ajan valtavan suuri; 17 koirakkoa omistajineen. Kenttä ei ole erityisen suuri, joten olin alussa kieltämättä hieman kauhuissani mitä Murun irtipäästämisestä seuraisi. Paikalle piti kuitenkin saapua puolituntia ennen kurssin alkamista, sillä koiria piti lämmitellä. Käytettiinkin Murun kanssa se puolituntisemme metsälenkillä laskettelurinteen ympäristössä. Halusin Murun mahdollisimman rauhalliseen mielentilaan ennen kokoontumista kentänlaidalle muiden koirien luo. -Siitä ei seuraisi mitään hyvää, jos tuo tapaus osoittaisi minkäänlaista ylivilkkautta muiden koirien läsnäollessa..

Mentiin kentälle, ja porukka jaettiin pieniin ja isoihin koiriin. Pienet saivat treenailla kentällä ensimmäisenä. Käytiin alustavasti läpi puomi, hypyt, putki ja kepit. Harjoiteltiin rauhallisesti pareittain läpi muutamat esteet, ja Muru oli niin innoissaan hommasta! Päästin sen (hieman kauhuissani) irti, mutta minkäänlaista mielenkiintoa se ei muihin koiriin osoittanut! Kaikenkaikkiaan olin todella ylpeä Murusta, ja innolla odotan seuraavaa tuntia.
Sitä odotellessa tehdään pienenpientä kotitreeniä, jotta pysyy opit muistissa seuraavaa kertaa varten.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)