sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ja niin vierähtää elokuu

|


Ja niin todella vierähtää elokuukin.. Lomaviikkoni kului silmänräpäyksessä ja muutama merkkipäiväkin on jäänyt jakamatta teidän kanssanne. Syksy tekee tuloaan, vaikka muutamasta satunnaisesta hellepäivästä ollaankin saatu nauttia. Minulla ei ole suinkaan mitään syksyä vastaan - olen aina pitänyt sitä suosikkivuodenaikanani. Tämä syksy tulee kuitenkin olemaan kaikintavoin erilainen kahteentoista edelliseen verrattuna, sillä minun osaltani koulunpenkki ei kutsunutkaan enää tänäsyksynä. Olen ollut välivuosilainen jo viimekeväästä, mutta nyt se oikeasti onkin todellista.

Lomaviikkoni tuli ja meni, luonnollisesti koirajutuissa kuluen. Tuntuu, että lomasta olisi ikuisuus, vaikka ensimmäinen viikko arkea onkin vasta takana. Juhlistettiin pisketin merkkipäivää Murun täyttäessä 6-vuotta. Ostin oman auton! Käytiin katsastamassa Talman hiekkakuopat, ulkoiltiin ja treenattiin Ojangossa. Tehtiin pyöräilypiknikkejä kartanolle, jossa seurattiin salaa sivusta kesäteatteria. Muru ihmetteli ja höristeli korviaan. Pinkaisi karkuun minkä kykeni, kun teatterista kantautui pyssyjen pauke. Tehtiin näppärän pikkupiskin kanssa lastenhoitokeikka. Uitiin järvissä ja merissä. Murukin on reipastunut entisestään uimisen suhteen. Se menee kerrassaan kuin vesinokkaeläin vesilelunsa perään.

Jos hiekkaisuus olisi suoraan verrannollinen onnellisuuteen, olisi minun pieni sininen autoni toiminut luotettavana mittarina Talman reissun jäljiltä. Näppärään pikkuautoon mahtuu helposti kolme isoa koiraa ja vähintäänkin yhden ison koiran verran tilaavievä Muru. Onnea on oma auto!




Murun yhdennäköisyys Morson kanssa käy välillä huolestuttavan ilmeiseksi..





Koko kesää - tai edes viikonmittaista lomanpätkää - on mahdotonta saada yhteen blogipostaukseen. Ja hyvä niin. Viimeaikaisista treeneistä voisin yrittää vihdoin saada videomateriaalit teidän nähtäville. Uskon nimittäin, että olen saanut niin omaan ohjaukseenikin uutta otetta, kuin myös puhtia meidän menoon viimeisistä helteisistä huolimatta.

PS. Olen ollut aika huono bloggaaja viimeaikoina, vastaaminen teidän viimeisimpiin kommentteihinnekin on jäänyt. Mutta vartokaahan.. Pian saatte kuulla uutisia. Blogin kuukauden mittaiseen hiljenemiseen on nimittäin ollut syynsä!

10 kommenttia:

Milena kirjoitti...

Ihania kuvia! Rupeaa jo ihan jännittämään, haluan kuulla uutisia! :D

Nea kirjoitti...

Heh, sulla menee sitten tämä vuos samoissa merkeissä kun mulla :) Pitää yrittää nähdä joku päivä kun ei olla niin hirveän pitkään aikaan nähty!

Roosa kirjoitti...

Milena, pian selviää! En malttaisi itsekään :)

Nea, en tiennytkään että sullakin on nyt välivuosi. Meitä välivuosilaisia tuntuu olevan aika paljon ihan jo tässä omassa lähipiirissä! Olis kiva nähdä pitkästä aikaa, jakaa kuulumiset kun niitä nyt selkeästi on. :)

Huiskuhantamme kirjoitti...

oi oi, mäkin haluan kuulla uutisia!:D + upeita kuvia!(jälleen):)

Bea kirjoitti...

Minkäslaisen kaaran hommasit koira-autoksi? :D

Roosa kirjoitti...

Kiitos! :)

Mulla on varsinainen koira-auto oikeasti nyt! Pikkuinen tilaihme-koppiauto Opel Agila. Takapenkit saa tasaiseksi lattiaksi, jolloin autosta tulee pieni paku. Mahtuu tulevaisuuden haaveiden koiravaljakkokin kyytiin! Voisin yrittää ottaa havainnollistavaa kuvaa, sen verran ylpeää pikkuauton omistajaa tässä nyt ollaan. :)

Jonna kirjoitti...

Voi miten mukavaa taas lukea teidän kuulumisia! Mahtavia kuvia kyllä kerrassaan :) Aloin kans jännittää, mitähän uutisia sulla mahtaa olla.. Onnea myös omasta autosta!

(Kylläpä tuli jotenkin aivan täysin irrallisista lauseista koostuva kommentti :D Pistetään sen piikkiin, että joku täällä on just aloittanut taas koulun parin välivuoden jälkeen ja on ihan pökkyrässä tästä muutoksesta..)

Roosa kirjoitti...

Kiitos Jonna! Ihanaa palata kirjoittelemaan kuulumisia kun uskolliset lukijat ovat mukana jännäämässä. Pian!

Ja oho, sullahan on sitten täysin päinvastainen tilanne kuin mulla. Katsellaan kuinka pitkäksi allekirjoittaneen välivuosi venähtää, koulunpenkki ei vielä niin lämpimästi kutsu, vaikken kiellä motivaationi opiskelemiseen nousseen kaupan kassalla istumisen jäljiltä.. Ja niistä irrallisista lauseista.. Uskon myös antaneeni oman taidonnäytteeni jo tässä postauksessa. :D
Tsemppiä opiskeluun!

Henna kirjoitti...

ÄÄÄÄÄÄ! Ei saa pitää hullua jännityksessä, uutisia nyt heti tänne! Ei ole muute aina ihan helppoa olla tälläinen minulle kaikki nyt heti -luonne ;)

Muru on niin suloinen, aina kun vierailen plokissanne vahvistuu käsitykseni siitä, että ihminen vain yksinkertaisesti tarvitsee itselleen pienen koiran.. Siis isojen lauman jatkeeksi :)

Roosa kirjoitti...

Voi tiedän! Ei tosiaankaan ole helppoa! Ei myöskään ole helppoa pitää suutaan supussa ja jalkoja maassa. Välillä. Ihan näin yleisesti. Täysin ei-viitaten tuleviin uutisiin.

Muru on mainio! Ja ihan suloinenkin aina joskus. :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)