perjantai 14. syyskuuta 2012

Pennuntuoksua Ruotsista

|

Kuva: Sara Andersson

Kyllähän te tämän aavistitte. Syyn blogin hiljaiseloon. Olen yrittänyt pitää suuta supussa ja jalat maassa, mutta vihdoin voin kajauttaa maailmalle suuren uutisen: meille tulee pentu!

Kuvassa tönöttää "The little red one" aka Fätorpet's Rödklöver, 6-viikkoinen australianpaimenkoiranarttu Ruotsista, jonka matka Suomeen taittuu ensi viikolla. Kaivan pölyttyneet lukion ruotsinkirjat esiin ja alan taivutella joitain hyödyllisiä fraaseja matkaa varten. Saatanpa joutua pennullekin tulkkaamaan ensimmäisten viikkojen ajan.

En malta odottaa, että meidän yhteinen matka voi alkaa. Vaikkapa sitten på svenska.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

grattis ja paljon onnea!! apua mulle iskee vielä pentukuume kun kattelen jo tota yhtä kuvaa, ja arvatenkin lisää on luvassa.. :D

Milena kirjoitti...

Jee jee!! Joka päivä kävin kytistelemässä teidän blogia, vaikka ei bloggerin lukulistalla mitään päivityksiä näkynytkään. Tänään jo olin valmis kirjoittamaan vaativia kommentteja, niistä "uutisista".
Onnea tulevasta söpöstä pentusesta! Ja kun pentu nyt tulee niin haluan sitten paljon kuvia ja päivityksiä, joohan? :)

Roosa kirjoitti...

Mäkin halusin jo päästä kertomaan! Nyt uskalsin, vaikkakin pienen patistelun jälkeen vasta. Alkoi vähän pelottaa painaa "julkaise"-nappulaa, ennenkuin pentu on turvallisesti kotona. :D

Kuvia saatte niin paljon että ehditte varmaan kyllästymäänkin!

Jenni kirjoitti...

Mä arvasin!:D Onnea pennusta, rotuvalintaa en arvannut oikein.:)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Ihan mielenkiinnosta: mitä rotua olit arvellut? :D

Jenni kirjoitti...

Jotain shelttiä olisin veikannut, en tiedä mistä sellanen tuli mieleen.:)

Jenny kirjoitti...

VAU! Onnea hirmuisesti :-) Täällä yksi aussiesta haaveileva seuraa blogia jatkossa entistä uteliaampana :-)

Huiskuhantamme kirjoitti...

voi ei apua miten suloinen! kovasti onnea uudesta tulokkaasta!:D Ihan ymmärrettävä syy blogin hiljais eloon :D

Roosa kirjoitti...

Ahaa! Murun tilalle mulle piti tulla silloin joskus sheltti. Mulla oli joskus joku vihkonenkin raapustettu täyteen "Muru-sheltin" piirroskuvia. :D Nyt en oikeastaan osaisi kuvitella itselleni sellaista. Kai Muru on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen.. :D Auspai on pitempiaikainen haave, en muista aikaa, kun en olisi sellaista itselleni kaavaillut.

Ja kiitos onnittelijoille - arvelinkin tauon olevan uutisen myötä armahdettu. Tulee varmaan olemaan aika pentupainotteista päivittämistä. Nytkin tosin liuta iloisia treeniuutisia odottaa postaustaan tässä pentutohinassa.

Jonna kirjoitti...

Oooo, paljon onnea pikkuisesta! Odottelen jo näkeväni paljon ällösöpöjä vauvakuvia täällä <3 Toivottavasti Murun ja pentusen yhteiselokin lähtee hyvin käyntiin!

Mira kirjoitti...

Aivan ihana pieni! Onnea! :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Tulee olemaan Murulle varmaan aika tiukka paikka jakaa omat ihmiset ja lelut naskalihampaan kanssa, mutta eiköhän se opi arvostamaan väsymätöntä leikkikaveria ainakin jossain määrin. :D

Nelli kirjoitti...

Onnea pennusta! :-)

Nea kirjoitti...

Oi ihanaa että sun pentu-kuumeilut saa päätöksensä!

Loppuispa munkin pentukuume näin nopeesti...mutta vielä pitäis vähän aikaa jaksaa odottaa ;)

Sirkku kirjoitti...

Voi, kuinka kivaa! Haluan sitten tulla lällyttämään penneä jahka se kotiutuu! Tai jos haluat valmistautua henkisesti aussien kanssa elämiseen niin Susuun saa tulla tutustumaan myös kerta nyt samalla suunnalla asutaan :)

Roosa kirjoitti...

Täh, Nea, mikä pentu sulle on tulossa? :D Mutta joo, on kyllä aikamoista päästä tästä kuumeesta eroon.. Vuosien mittaiseksi se venähtikin! Tällä hetkellä on vähän hassu olo. Pentukuume on muuttunut ihan uudenlaiseksi jännitykseksi.

Ai kun tehän asutte täällä etelässä nykyään! Meidän pitää Sirkku sopia joku pennunlällyttämiskerta! Ja olisi ihan mahtavaa tavata Susu. Joo! :)

Josefiina kirjoitti...

Onnea vielä täälläkin ja kaikkea hyvää yhteiseen tulevaisuuteen! :)

Josefiina kirjoitti...

Apua, unohdin jo edellistä kommenttia kirjoittaessani miksi alunperin tulin käymään täällä.. haha :D

http://kaapiosnautseri.blogspot.fi/2012/09/psst.html

Ja pitänee todeta, että linkittäessäni tuohon "Murun päiväkirjaa", mietin jo että kauankohan tämä on enää Murun päiväkirja? Myötäelän vähän tätä pennun odotusta ja mietin jo blogin uudelleen nimeämistä..

Roosa kirjoitti...

Kiitos Josefiina! Mäkin mietin ihan samaa asiaa, täytyy katsella mitä blogin nimelle käy kun pentu on turvallisesti kotona. :) Ulkoasun vaihtaminen nyt on vielä helppo nakki, mutta nimi..

Sarianne kirjoitti...

Ja jos haluat tavata Susun ISOveljen (todellakin Susuun verrattuna jätti) ja yhden Näädän, niin mekin voidaan lyöttäytyä treffeille mukaan! :D Muista korvatulpat. Aussiet rakastaa omaa ääntään.

Roosa kirjoitti...

Tosi hyvä idea Sarianne! Täytyy pakata korvatulppia mukaan ja sopia jollekin päivälle aussietreffit kun pentu nyt tässä saadaan taloon. Loistavaa! :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)