maanantai 24. joulukuuta 2012

Jouluja!

|



Minulla on kaksi täysin erilaista koiraa. Toinen pieni, ja toinen elopainoa jo kolmeentoista kiloon kerryttänyt iso. Toinen herkkis, toinen vilkas. Toinen mukavuudenhaluinen, toinen seikkailunjanoinen. Toinen ei pidä partansa jäätymisestä, toinen rakastaa alati kasvavia lumikinoksia. Murun valjaat ovat vihdoin käyneet Pennille aivan liian pieniksi. Joulupukki toikin oman paketin punakuonolle. Uudet vihreät ison tytön valjaat siihen paketoituina. Pienelle parrakkaalle pukki toi puolestaan punaisen talvitakin. Reilu tyyppi.



Palaillaan kuulumisten ja muiden juttujen parissa myöhemmin, nyt lämmitellään varpaita ja valikoidaan sydänmarmeladit suklaakonvehtirasiasta. Me toivotetaan oikein lämmintä ja rauhallista joulua kaikille blogin lukijoille!

7 kommenttia:

koiratyttö kirjoitti...

Vau,mitä kuvia:-) ! Ihanaa joulua teille myös:-)

Omituiset otukset kirjoitti...

Hei, anteeksi mainostus.
Etsiskelen aktiivisia blogeja liittymään blogilistaan. Sivusi vaikuttavat aktiivisille, eli ei ole pelkoa että lopetat bloggaamisen ensi viikolla. Katsoppa Omituiset otukset ja olisi mukavaa, jos liityt :) Kyseessä siis eläimien blogeja sisältävä blogilista.

Ps. Upea ulkoasu ja mitkä kuvat! <3

Nea kirjoitti...

Kiitos lenkkiseurasta! Pitää yrittää päästä uudelleen tässä lähiaikoina :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Omituiset otukset, näytti kivalta, voisin katsella liittymistä.
Ja Nea, juu ehdottomasti yritetään taas pian päästä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuinka suloista! Ihanaa, myöhäistä joulua, Ja Onnea Uudelle vuodelle, tämä toivotus ei tullut ainakaan myöhässä, onneksi! <3

Anonyymi kirjoitti...

^^Sori

// Kersti

Roosa kirjoitti...

Kiitos Kersti!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)