maanantai 25. maaliskuuta 2013

Penni 8kk

|


Iso tyttö! Strategiset mitat eivät ole juurikaan muuttuneet sitten viimemittauksen, mutta turkki on kasvanut pituutta. Pentu on päässyt ahkeran tokotreenin makuun ja agilityn saralla ollaan kohdattu meidän ensimmäiset pulmat.

Ristiriitaiset olotilat: on toisaalta hirvittävän haikeaa, että pentu kasvaa niin nopeasti ja ettei siitä pehmoisesta pikkuruisesta karvamöllykästä isoine tassuineen ja kömpelöine askelineen ole kauheasti jäljellä. Pennuntuoksu on haihtunut turkista jo kauan sitten ja askelluskin on saanut jo varsinaisen neitimäiset pyörteet. Toisaalta en malta odottaa pennun kasvavan isoksi! Haluan jo nähdä millainen koira siitä kehkeytyy. Olen päivä päivältä enemmän ja enemmän riemuissani siitä, miten upealuonteinen ja kaunis koira Pennistä onkaan tulossa.

Onnellisin mielin kahdeksan kuukautta. Ja ensimmäisiä juoksuja odotellessa: Pennin sisko aloitti omansa jo pari viikkoa sitten!

5 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Paljon onnea Pennille! :)

Riitta kirjoitti...

Voi apua ku Penni näyttää jo isolta tytöltä!

Sirkku kirjoitti...

Onnea Penkulalle! Mun mielestä näitä sun juttuja on aina niin kiva lukea (ja teidän tekemistä seurata!), kun te tunnutte vain sopivan niin hyvin yhteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Penni on jo iiiiiso tyttö! <3
Paljonko se painaa?

Kersti

Roosa kirjoitti...

Penkula on kyllä aikamoisen pyrähdyksen ottanut, vaikkei mitat olekaan muuttuneet - alkaa tyttö nimittäin näyttää ihan aussielta jo!

Kiitos Sirkku! Justiinsa treeneissä joku sanoi, että Penni on ihan mun näköinen. Kai meitä yhdistää ainakin tietynlainen yksinkertaisuus. ;)

Penni painaa piirun verran alle 16kg.

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)