tiistai 28. toukokuuta 2013

Penni 10kk

|



Käsittämätön homma. Penni on paria kuukautta vajaa vuoden ikäinen ja ensimmäiset juoksut tuntuvat jo kaukaiselta historialta! Menivät muuten varsin mainiosti sen suuremmitta ongelmitta. Sama pentu juoksujen jälkeenkin. Muru sai tänään vihdoin ja viimein kesätrimmin kasvattamansa huuhkaja-piisami-turkin tilalle. Pakko tässä kippurahännän juoksuasiaa sen verran setviä, että käväistiin treenaamassa pikkukoira juoksupöksyihin sonnustautuneena viikko sitten vähän testimielessä. Me ollaan lähes poikkeuksetta oltu joka juoksut kotona evakossa, mutten malttanut jättää menemättä ulkopuolisen kouluttajan treeniin, joka oli jo maksettu ja jonne koira oli jo ilmoitettu. Treenithän menivät sitten seuraavanlaista kaavaa noudattaen: 1) pikkukoira autosta kentälle 2) pikkukoira lähtöön ensimmäisen esteen taakse 3) pikkukoira siintää ensimmäisen esteen yli 4) pissaa housuunsa. Sellaiset treenit. Onneksi oli Penni paikkaamassa, sillä (sika)piski pääsi odottamaan kotimatkaa. Sattuuhan näitä. Meillä etenkin.

Huh, mutta kymmenen kuukautta. Kahdeksan niistä on termiittiä kestetty Suomen maassa. Ja nyt ollaan saamassa lähtöpassit omaan osoitteeseen: viikonloppuna me nimittäin muutetaan!

Ps. Sydämeni oli sulaa huomatessani blogin tilastoista jonkun päätyneen murunlauma.netiin hakusanoilla: "Olen ala-asteikäinen ja ihastunut".

4 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Vai vielä muuttokin! Kyllä teilläkin tulee nyt paljon uutta kerralla :) Aika menee kyllä liian nopeasti, se tuntuu eniten koiran ollessa nuori ja koiran ollessa vanha..

Bea kirjoitti...

Mitää! Mitä multa on mennyt ohi? Minne sä oot muuttanut? :) Onnea uuteen kotiin!

Oona kirjoitti...

Aaa miten hienoja kuvia ja söpöjä koiria! En kestä :D

Sirkku kirjoitti...

Voi, mikä hakusana :') Ja kaunis Penni!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)