lauantai 28. elokuuta 2010

ME PÄÄSTIIN!

|
Me päästiin me päästiin me päästiin sinne agin alkeisiin! Vihdoin!

Tässä kävi sen verran hassusti, että viikon odotettuani vastausta ilmoittautumisestani, laitoin viestiä jälleen takaisin ja kyselin oliko ryhmät jo muodostettu. (=oltiinko taas jääty ilman paikkaa.) Tänään vilkaisin s-postiani, ja huomasin kaksi saapunutta viestiä.

Ensimmäisessä vastauksessa sanottiin, että ilmoittautumiseni ei ollut koskaan tullut perille, eikä näin ollen meitä kurssiinkaan oltu kirjattu. Selvä, taaskaan ei päästy. Meidän agilitytaipaleen alkamisen estämiseksi oli selvästi olemassa jokin suurikin luonnonlaki..
Avasin kuitenkin seuraavankin viestin, jossa yllätyksekseni oli sama lähettäjä; ilmoittautumiseni olikin tullut perille, mutta päätynyt roskakoriin, 'jonne se jostain bittimaailman kummallisuudesta oli suoraan joutunut.' Heidän tarvitsi tietää vain puhelinnumeroni, ja meidän paikkamme kurssilla olisi taattu.
Luin viestin moneen kertaan ja tavailin sanoja päässäni. -Me päästiin! Vihdoin me päästiin!

Treenit alkavat huomenna kahdeltatoista. Apua. Ei saatu yhtään varoitusaikaa. Mitä jos Muru ei osaakkaan käyttäytyä alkuunkaan? Mitä jos sitä ei yhtään kiinnosta yhteistyö, ja meidät heitetäänkin kurssilta jo ennenaikojaan? Tai mitä jos se aloittaa juoksunsa eikä päästäkkään kuin ensimmäiselle kerralle! Okei, on oikeastaan onni, ettei saatu lisää odottamisaikaa. Näitähän kysymyksiä olisin pyöritellyt päässäni jo päivien ajan, ja agilitykentälle tallustaisi huomenna (jos mahdollista) vieläkin hermostuneempi parivaljakko kurssin ensimmäisille treeneille.

Pakkaan tavarat jo valmiiksi, ja pistän ainakin kymmenen herätyskelloa aamuksi herättämään. Vaikka itseni tuntien herään jo useamman kerran aamun aikana tarkistamaan kelloa, josko pitäisikin jo herätä. Tai sitten en hermostuksissani nuku ollenkaan.

Saa nähdä.

(Kuten huomaa, ei uusimmissa blogimerkinnöissä nyt ole ollut kuvia. Ulkoinen kovalevy on rikki, jossa siis kaikki kuvaset aina vuodelta 2006 on täysin tavoittamattomissa.
Myös kamera on menossa myyntiin, mikä tarkoittaa sitä, etten halua tuhota sitä nyt, ja vältän sen käyttämistä. Ja ainiin, tilallehan on tulossa uusi..)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)