lauantai 21. elokuuta 2010

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

|
Murun kanssa ei olla pitkään aikaan mitään puuhailtu, ja nyt päätin korvata ensimmäisen arkiviikon vähäiset aktiviteetit järjestämällä jotain kivaa. Neiti ei olekkaan pitkään aikaan päässyt muiden koirien kanssa riekkumaan, sillä koirakavereita täällä Sipoossa meillä on hyvin vähänlaisesti. Sovittiinkin Riitan kanssa, että lähdettäisiin kiertelemään Haltialan maisemia koirien kanssa.

Ja kyllähän siitä Murusta huomasikin, ettei se ollut koirien kanssa tekemisiin pahemmin päässyt. Se uhkui energiaa ja pisti ranttaliksi juosten Fiiliksen kanssa kilpaa pitkin peltoja. Pöllöpää meinasi jäädä jalkoihin, onhan Fiilis kasvanut jo aikapäiviä sitten Murusta ohi. Ei se silti menoa hidastanut vaikka välillä vähän kompasteltiin ja törmäiltiin puihin!

Oli kiva käydä taas pitkästä aikaa Haltialassa. (Kiitos taas Riitalle koirineen!)
-Vielä kivempaa kuitenkin on, että illalla jalkoihin käpertyy aivan väsynyt koira.

Tässä olen myös jo pitkän aikaa etsinyt sopivaa agilityn alkeiskurssia meille. Keväällä paikkaa ei irronnut HSKH:lta, mutta seurasta ilmoitettiin alkeiskurssien käynnistyvän jälleen syksyllä. Elokuu tuli, ja odotin ja odotin josko kursseista jotain alkaisi sivuille ilmestyä. Mitään ei kuitenkaan kuulunut. Treenit jatkoryhmillä olivat jo alkaneet, ja aloin käydä kärsimättömäksi. Kun kärsivällisyys oli loppunut, laitoin s-postia yhteyshenkilölle, mutta minkäänlaista vastausta ei takaisin tullut.
-Selvä, paikkaa tuskin olisi odotettavissa HSKH:lta. Ei vieläkään päästäisi edes aloittamaan.

Turhautuneena päätin etsiä treenipaikkaa seuran ulkopuolelta. Monessa paikassa ilmoittautumiset syksyn kursseille olivat jo loppuneet. Taasko tässä kävisi niin, ettei meille vieläkään löytyisi minkäänlaista paikkaa?
Kun mitään ei löytynyt mistään, päädyin laittamaan PORSKille (Porvoonseudun Koiraharrastajat) s-postia, josko he mahdollisesti järjestäisivät syksylle kursseja. Sain seuraavana iltana postia takaisin; ilmoittautumisia otettaisiin vastaan vielä tämä viikko.
Toivottavasti en tule kovin monia yöunia enää tässä menettämään, vaan meille jo maanantaiksi ilmotettaisiin kuinka tulee nyt koko homman kanssa käymään. Peukaloja pystyyn, että nyt vihdoin nappaisi!

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Meiänkin pitäs taas jaksaa raahautua haltialaan jossain vaiheessa...

Toivottavasti pääsette (pääsitte? onko jo vastausta tullut?) osallistumaan agin alkeiskurssille :)

Roosa kirjoitti...

No mutta, mehän voitais sopia jos joskus taas yhessä mentäis Haltialaan? :-) Esimerkiks Riitalta ja Nealta vois kysyä jos ne koirineen lähtis mukaan.

Ja ei, ei ole vastausta tullut.. Katellaan. Kyllä mä vaan kärsimätön tässä alan olemaan, ei nyt mitenkään homma tunnu etenevän mihinkään suuntaan. Odottelen tässä nyt kuitenki pari päivää, kaipa ne nyt ilmottaa vaikkei oltaisikaan päästy. :D

Linda&Lulu kirjoitti...

Murulla on tosi kiva blogi! Tätä on aina niin kiva lueskella! Saako lisätä teidät linkkilistalle?

Roosa kirjoitti...

Kiitos! Totta kai saa, kiva kun tykkäilet! :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)