sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kulunut viikko kuvin

|
Lukion oppimäärä lähes suoritettu: oppitunteja lusittu reilut 1500 kappaletta, joista viimeisin kului torstaina yhtä hitaasti kuin edeltäneetkin. (Luku)loma alkaa virallisesti viikon päästä! Oikeasti allekirjoittaneen kuuluisi nyt olla ainakin yrittämässä valmistautua äidinkielen preleihin ja kirjoittamassa rästiin joutuneita esseitä, mutta sen sijaan teki mieli tehdä pieni kooste kuluneesta viikosta, jonka aikana olen kantanut kameraa olallani varsin ahkerasti aurinkoisten päivien ansiosta.




Aurinko paistoi täälläkin!



Tiistaina ja sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa Haltialassa. Ainoa keino välttyä hiihtäjien jos-katse-voisi-tappaa-ilmeiltä oli tehdä omat polut vyötäröön ulottuvassa umpihangessa. Muru oli väsynyttä koiraa päästyään kotiin.

Viisi postausta tälle kuulle, taisin juuri rikkoa edellisvuoden ennätyksen. Luulen kyllä postaustahdin aina vain tihentyvän, mitä intensiivisemmäksi pänttäämisen kuuluisi edetä. Mutta itseni tuntien se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että keksin jotain tärkeämpää lukemisen sijaan. Ainahan sitä ehtii huomenna aloittaa.

9 kommenttia:

Ira kirjoitti...

oij mitä kuvia! ♥ tulee itsellekkin into napata canoni kainaloon ja painua rämpimään lumihankeen :)

Suski kirjoitti...

Mua niin harmittaa että heräsin eilen vasta kun aurinko oli jo laskemassa! Vautsi miten hienoja kuvia taas. Joku osaa :)

Milena kirjoitti...

Voi voi nuo kuvat! Ihania.

Meillä oli tänään ensimmäinen kunnon aurinkoinen päivä koko talvena, pakkohan se heti herättyään oli rynnätä kamera kaulassa lumihankeen koiria kuvamaan. :D

Nea kirjoitti...

Ahh nää sun kuvat <3

Julia kirjoitti...

Iskee aina kateus sun ottamia kuvia katellessa. Muuta tuskin tarvitsee sanoakaan. :D

Roosa kirjoitti...

Kiitän kaikkia tasapuolisesti kivoista iltaa piristäneistä kommenteista! Jääkäämme odottamaan seuraavaa aurinkoista päivää. :) Kesäihmisenä voin tälläisinä päivinä myöntää, että osaa se talvi oikeastaan välillä ollakin ihan mukava vuodenaika!

Sarianne kirjoitti...

Alimmassa juoksukuvassa Murulla on tosi keskittynyt ilme :D Ihan, kuin sillä olisi jokin kohde lukittuna :D

Niin ja aurinkoisina lumipäivinä voin minäkin myöntää talvessakin olevan (valokuvaukselliset) puolensa. Noin muuten olen kyllä isosti kesäihminen ja odotan kesää jo nyt.

Sirkku kirjoitti...

Huippua, kun täältä saa aina vertaistukea ah-niin-ihanan lukion kanssa :D Ja upeita kuvia, ihana värimaailma! Muru se sopii sitten joka maisemaan.

Roosa kirjoitti...

Sarianne, mutta sillähän on kohde lukittuna: kamera! :D Jos oikein nopeasti juoksen ja yllätän, niin ehkä ehdin kumota koko tötterön..
Nimenomaan valokuvaukselliset puolensa - vaikka jo kevättä odotankin. :)

Sirkku, mitä enemmän itsekin pääsen kuulemaan muiden voivottelua kirjoituksista, sitä vähemmän stressiä hetkellisesti. :D Mikään ei ole kamalampaa, kuin kuunnella muiden raportoivan lukeneen jo kaiken ja olevansa enää kertausta vaille valmiita..
Ja kiitos!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)