keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uusi ulkoasu

|


Tänään piti olla se päivä, kun aukaisen pölyttyneet matematiikan ja ruotsin kirjat aloittaakseni ylppärilukemiset. En ole kovin hyvä pänttäämään, mutta sen sijaan vahvuuksiini kuuluu taitava velvollisuuksien välttely, aikaansaamattomuus sekä verukkeiden keksiminen. Joista puheenollen vaihdoin blogiinkin uuden ulkoasun. Päivittelin myös muita osioita, esimerkiksi suosikkiblogit siirtyivät sivupaneelista linkin taakse. Toivottavasti toimii, ja raportoikaahan, jos ei!

13 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Hyvin toimii.. yllättäen. :-) Nättiä jälkeä!

Roosa kirjoitti...

Hyvä että toimii! Tämä iät ja ajat blogiulkoasujen pohjaa palvellut koodi alkaa näyttää jo niin tuunatulta, etten millään ihmettelisi, vaikka jonain päivänä se ei kestäisikään enää yhtä ainuttakaan ulkoasunvaihdosta..
Josefiina! Miksen pääse katselemaan Amorin blogia? :O

Josefiina kirjoitti...

Itseinhon ja -säälin puuskassa piilotin sen :-D joo, laitan kohta jonkun bloggerin oman simple-mallin niin ei tartte kärsiä epätaiteellisuuttaan ja osaamattomuuttaan.. Tai sitten sanon vaan rohkeesti, että olin väärässä jonossa kun luovuutta jaettiin ja sä sait minunkin osuuden.

No, kyllä mieki vielä joskus osaan. Tai sitten en.

Suski kirjoitti...

En tiedä, onko aikaisempi kommenttini hukkunut jonnekkin, mutta teetkö ulkoasuja myös muille? :) Ihana ulkoasu!

Roosa kirjoitti...

Voi Josefiina - sinä jos joku osaat olla niin mahdottoman itsekriittinen! Ja vieläpä aivan turhaan! :D Toivottavasti saat blogin taas pian auki! :)

Susanna, joo olenhan mä tehnyt. Vähän vaihtelevalla menestyksellä, tosin. Osaan nimittäin olla hyvin aikaansaamaton mitä näissä ulkoasuasioissa tulee. :D Teen lähinnä silloin, kun itseäni huvittaa - siksi muille on vähän vaikeampaa tehdä. Lähinnä vain, jos satun näkemään jonkun kiinnostavan kuvan, voin lupautua ulkoasua koettamaan.

Sarianne kirjoitti...

Mulla voi olla näyttö melko kirkkaanakin, mutta sanonpa silti: linkkilissa tekstinväri on tosi hailakka! Kyllä sen näkee, mutta vähän on aavistuksen turhan vaalea taustaansa nähden. :)

Muuten kaikki toimii hyvin ja hyvältä näyttää!

Roosa kirjoitti...

Kiitos kun sanoit! Mulla monesti käy juuri niin, että näyttää hailakkaalta, kun oma näyttö on kalibrointiyrityksistä huolimatta vähän epäluotettava. Muutin niitä nyt tummemmiksi, toivottavasti näkyvät nyt paremmin :)

Suski kirjoitti...

No meille ainakin joku kevätulkoasu kelpaisi kun näin kaunista jälkeä saat aikaan! :)

Roosa kirjoitti...

Susanna, saatoinkin itseasiassa jo sellaisen teille tekaista.. :D

Sanni kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että toisille on lahjat jaettu ja toisille ei. Aivan mahtava ulkoasu ! :) *kateellinen*

Hanna-Mari kirjoitti...

Liityin lukijaksi (: Tosi kiva ulkoasu, voiku itekki tajuais jotain noista koodeista.. onhan tässä muutama 5 vuotta yritettykki opetella :D

Sirkku kirjoitti...

Todella yllättävää, mutta tosi hienolta näyttää! :D Niin siisti ja nätti kokonaisuus. T. kateellinen, joka myös odottaa ruotsin ja matikan (plus äikän ja saksan!) kirjojen muuttumista houkutteleviksi... varmaan tovin saa tätä menoa odotella ;)

Roosa kirjoitti...

Sanni, noh, kiitos! :D

Hanna-Mari, huippua, kiitos! Se on vähän joo sellaista ikuista opettelua. Päänraapimista ja turhautumista. :D

Sirkku, kiitos! :D Sullahan onkin iloinen kasa luettavaa! Mä puolestaan avaan tänään ne ruotsin kirjat, vannon..

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)