sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu

|


Pari viimeisintä pakkaspäivää ovat olleet mukava keskeytys loskakeleihin. Jopa aurinkokin on pilkahtanut pilvien raosta. Tehtiin Murun kanssa pitkästä aikaa lenkki kartanolle, viimeksi taidettiin kulkea sinne pyöräillen. Joulupyhinä oven edestä lukittuna varastettu rakas pyörä koiranulkoilutustankoineen on toivottavasti saanut kodin, jossa sitä arvostetaan yhtälailla kuin sitä arvostettiin täällä. Vanha pyörä, jossa ei ollut edes vaihteita. Rahallinen arvo ruostuneine ruuveineen ja heiluvine ohjaustankoineen varmaan viidenkympin luokkaa. En käsitä, miten kukaan olisi sen halunnut viedä. Murretun lukon jättivät.

Meidän treenit on tauolla Murun juoksujen takia vielä pari viikkoa, tänään meidän piti startata virallisissa. Vaan eipä se juuri haittaa, ensinnäkään en ollut - onneksi - ehtinyt ilmoittautua ja toisekseen oikeastaan tuntuukin siltä, että juoksut tulivat oikeaan saumaan, ihme kyllä. En kyllä tiedä, miksi.

Tänään vasta tajusin, että lukion viimeiset kurssit tulevat suoritetuksi alle kuukauden sisällä. En pysty käsittämään, miten viimeiset kolme vuotta ovat hujahtaneet niin nopeasti! Pelottavaa ajatella, miten äkkiä sitä jälleen istuu siellä tutussa liikuntasalissa ylppärikokeiden ääressä. En malta odottaa, mitä kevät tuo kirjoitusten jälkeen. Tai tuleva vuosi, jonka salaa toivoisin olevan välivuosi opiskeluista. Välivuoden varalle olisikin suuria suunnitelmia: takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että ainakin teoriassa monen vuoden haaveilut toisesta koirasta voisivat toteutua. Miksei? - lista lyhenee, vaikkakin toisaalta tulevasta on vielä niin vähänlaisesti tietoa. Ties vaikka sitä saisikin opiskelupaikan sieltä opinahjosta, jonne en-kuitenkaan-pääse-mutta-haen-silti-asenteella nyt keväällä hakee.
Taidetaan elää jännittäviä aikoja. Kaikessa tässä hiljaiselossa.

14 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Mie revin kohta hiukset päästä näitten sinun videoiden kans.. aivan mahtava kooste taas, musiikki ja tehosteet ja kaikki, äh! Jos sattuisin kuolemaan ja syntyisin uudelleen koirana, niin oisin mieluusti sinun koira. Ok?

Ja onnea kirjotuksiin, toisilla se hauskuus jatkuu vielä syksyyn.. :D

Roosa kirjoitti...

Josefiina, sä se osaat. :D Kaikessa omituisuudessaan ehkä kauneinta mitä mulle on sanottu: Jos syntyisin uudelleen koirana, niin oisin mieluusti sinun koira :DD Olisitpa ainakin paljon kuvattu koira.. No joo, mutta kiitos!

Nea kirjoitti...

Heh, mulla on vähän samat fiilikset noiden kirjotusten suhteen... :p pitäis varmaan alkaa jo vähän lukemaankin mut hups, täällä mä vaan datailen!

Roosa kirjoitti...

Niimpä! Nimimerkillä huomenna ruotsin uusinnat, enkä kertaakaan ole kirjoja vielä avannut. Koneella vaan notkunut. No, vielä on yötä jäljellä.. Kun vaan ei jäisi ne ylppäritkin edellisöiden lukemisiksi. :D

Sarianne kirjoitti...

Tsemppiä vaan kirjoituksiin! Välivuodet on mukavia. Pidin niitä itsekin muutaman. Matkustelin ja opiskelin turhia juttuja (ruotsia). Millä ohjelmalla kasaat noi videot? Ei näytä windowsin elokuvatyökalulta. Se pakkaa ne ihan kökköröisiksi. Ei sillä, että mun videot olisi alunperinkään järin upeita :D (Tai ainahan voi leikkiä, että oikeasti ne olisi ihan mahtavia, mutta kun elokuvatyökalu!)

Tiina kirjoitti...

Ihana fiilis videossa! Tosi herkkää ja kaunista, vautsi. :)

Tsemppiä kirjoituksiin!

Roosa kirjoitti...

Sarianne, kiitoksia! Välivuosi houkuttaa niin kovasti, lukio ja etenkin tämä kevät imee viimeisetkin mehut, vaikkei sen kummemmin pänttäystä tai opiskelua sinänsä harrastaisikaan. Jo pelkkä päivittely ja voivottelu vie voimat. :D
Joo, nyt ei olekaan windowsin elokuvatyökalu! Käytössä ollut nyt sellaisen sanahirviön takana piilevä näppärä ohjelma, kuin sony vegas movie studio hd platinum 11. :)

Tiina, voi kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä objektiiveja sulla on? Ihan mielettömiä kuvia <3

Roosa kirjoitti...

Kiitos. :) Mulla on canonin 85/1.8 ja sigman 70-200/2.8.

Riitta kirjoitti...

Mä puolestani kauhulla odottelen kirjotuksia ku ei meinaa normikokeisiinkaan saada aikaseks lukea :D

Mut ihana video, mahtava tunnelma!

Pitää kyl ny jossain vaiheessa jestas sentään järkätä aikaa sille Haltialalle, muttakun prkeleen lukio on ainainen este >:( :D

Roosa kirjoitti...

Kiitos! No sanos muuta, neiti kiireinen. Hän on hyvä ja ilmoittaa, koska ehtii meitä poloisia tavata! :D Mulla alkaa (luku)LOMA kohta ja mulle käy sit jo melkein millon vaan haltialatarpomiset!
Nostatellaan entisaikojen nostalgiaa ja yritetään keksiä päivä, jolloin saatais Nea & Dustykin mukaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Pelastit mun lauantaiaamun kauniilla ja tunnelmallisella videolla! Kaunista jälkeä, jälleen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea video! Mikä on tuon musiikin nimi? Kuulostaa niin tutulle mutta ei tule kyllä mitään mieleen.

Roosa kirjoitti...

Nikirox, voi kiitos! :)

Anonyymi, Dustyn O'Halloran - We move lightly. :)

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)