lauantai 22. syyskuuta 2012

Penni ajatuksistasi

Pentu on nyt toista päivää kotona ja takana on vihdoinkin pennunhakureissu ruotsiin ja takaisin. Kaikki on tähän asti mennyt hyvin ja jotkin asiat paremmin, kuin olisin uskaltanut toivoakaan. Muru on ottanut pennun vastaan aivan eri tavalla, kuin olin ennustanut ja pentu sopeutui jo ensimmäisenä yönään uuteen kotiinsa ilman sen suurempaa koti-ikävää. Ainiin, sen pennun nimi on Penni!




Taitettiin kotiintulomatka pennun kanssa lentokoneella, jossa pieneen kuljetuslaukkuun viltin väliin kääriytynyt Penni kuorsasi koko matkan. Rentoreiska. Kotona oli matkan jäljiltä niin väsynyttä pentua, kuin uutta omistajaakin, mutta vaikka herätyskello soisi aamulla laittoman aikaisin herättämään töihin, en malttanut mennä nukkumaan kuin vasta puoli kahden maissa yöllä. Pentu tuhisi tiukasti kyljessä kiinni, enkä saanut unta. Seuraava päivä töissä kului tiukasti kelloa tarkkaillen. Onneksi nyt on viikonloppu, ja ehtii koirien kanssa puuhailla koko päivän.



Niin ja siitä Murun tavasta vastaanottaa Penni kotiintuloiltana! Meitä matkaajiahan oli lentokentällä vastassa koko perhe, Muru mukaanlukien. Autossa Muru haisteli ihmeissään kopassaan nukkuvaa pentua. Kotiintultuamme ajattelin, että Murulle olisi vaikeaa ymmärtää pennun tulleen jäädäkseen, mutta auta armias kuinka väärässä sitä saatoinkaan olla. Ja kun luulin omani niin tuntevani. Käytiin iltapissalla molempien kanssa ja kotiin taas palattuamme Muru alkoi jo eteisessä haastaa pentua telmimään. Juoksi ympäri olohuonetta ja pomppi leikkiinkutsuasentoon kerran toisensa jälkeen hölmistyneen pennun eteen. Ei sen kummemmin ole tähänkään mennessä murinoita ollut, ainoastaan Murun lelut ovat tiukka paikka, sillä Penni ei saisi niihin kajota. Mutta hienosti se ymmärtää pennun päälle. Hyvien yöunien jälkeen ne ovat jaksaneet touhuta pihalla keskenään ja ollaan pari kertaa ajeltu kartanolle leikkikentille. Ihan ei vielä Penni Murun vauhdissa pysy, mutta Murun mielestä on niin verrattoman hauskaa juosta kymmenen metrin säteellä pennusta ja kiitää ohi salamannopeasti häntä suorana ja hymy korvissa. Penni yrittää myös pysyä vauhdissa mukana, mutta kompastuu jalkoihinsa tämän tästä. Tulee tasaisen kentän pienet kumpareet kuperkeikoin alas.







Voisin vielä tässä samassa mainita meidän käyneen Murun kanssa eilen niissä Tehis cupin viimeisissä osakilpailuissa. Tällä kertaa otettiin startti kisaavissa, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen, että maltoin jättää vastakotiutuneen pennun pariksi tunniksi ja lähteä Murun kanssa treenaamaan. Muru on niin reipastunut. Meidän pillitreeni on tuottanut tulosta ja uskallan jo ajatella virallisia kisoja. Ajatteluasteelle se tosin vielä toistaiseksi jääkin, katsellaan saanko kerättyä rohkeutta ja ilmoittaa tässä vielä, kun kisatkin alkavat siirtyä halleihin syyskauden myötä. Treenataan sitä pilliä vielä omassa hallissa tovi, katsellaan sitten.

Harjoitellaan nyt elämää triona, jossa ainakin alku on sujunut hienosti. Vielähän tässä hihnoihin sotkeudutaan, mutta eiköhän tässä itsekukin vielä opita.

22 kommenttia:

Linnea Skogberg kirjoitti...

Onnea pennusta! Supersöpö tapaus <3

Roosa kirjoitti...

Kiitos! On se kyllä aika söppänä! :)

f kirjoitti...

Voi Herran Jeesukset minkä näköinen luttana. <3___<3 Kovasti onnea pikkuisesta.

Huiskuhantamme kirjoitti...

voi vitsi mikä söpöläinen & aivan älyttömän ihana nimi!:) onnea kovasti pentusesta!(ja jälleen ihan sairaan upeita kuvia!)

Ada kirjoitti...

Oi, onnea! Oikein nätin näköinen. Meidänkin lauma kasvoi tänään, tosin kissanpojalla.

Nea kirjoitti...

Ihanaa että muru on ottanut pienen noin hyvin vastaan <3

Tiina kirjoitti...

Voi mikä täältä löytyikään, onnea uudesta söpöstä perheenjäsenestä! :) Söpö tuo sen otsaviiru! Ihania kuvia pienestä. :)

Roosa kirjoitti...

Kiitos kaikki! Pennulle jäi nyt sitten "työnimi" Penni Punakuono ihan nimeksi asti, vaikka aluksi ajattelin sen vaihtuvan johonkin toiseen. Jo nyt se on niin Pennin näköinen, etten osaa enää muita nimiä listaltani sille kuvitella. :D

Muru on ollut tosi näppärä. Ihan ihme juttu, oikeastaan. Mutta tekee sillekin tosi hyvää, että on vihdoinkin joku leikkikaveri!

Ja onnea Ada pikkuisesta laumanjatkeesta!

Nelli kirjoitti...

Voi apua miten sulonen pentu! Ja vielä kun on itsellä kamala pentukuume.. :-D

Josefiina kirjoitti...

Voi hitsi, voisin sanoa olevani tosi onnellinen sinun (/teidän, jos Muru lasketaan mukaan) puolesta! Mahtavaa että vastaanotto on ollut noin hyvä.
Voin jo kuvitella niitä hienoja kuvia aikusesta Pennistä ja pieneksi jääneestä Murusta vierellään, mutta toivottavasti ehin ennen sellasia nähdä vielä pajon ihania pentukuvia :) Jihuu!

Milena kirjoitti...

Aah, ihana! Tulee pentukuume. :3 Onnea vielä ihan superpaljon pennusta!

Henna kirjoitti...

Onnea pennusta, valloittavan näköinen tapaus :)

Roosa kirjoitti...

Voi Nelli, tiedän kokemuksesta ettei ole herkkua katsella pentukuvia oman kuumeen kourissa! Silti ei malta olla katsomatta. :D Tsemppiä pentukuumeeseen!

Ja ihanaa kiitos Josefiina! Haluaisin koittaa saada otettua muutaman samanlaisen vierekkäinistumistönötyskuvan Murusta ja kasvavasta pennusta, mutta tänään totesin sen suuremmaksi haasteeksi kuin olin ajatellutkaan. Eihän Penni pysy paikoillaan senkään vertaa, että ehtisi itse ottaa askeleen taaksepäin kameran kanssa.. :D Mutta samaa ajattelin, pentu kasvaa niin kovin äkkiä, ettei se kauaa taida viedä ennenkuin menee Murusta ohi :)

Roosa kirjoitti...

Oho, olittepa vikkeliä kommentoijia Milena ja Henna! Kiitos kummallekin! :)

Julia kirjoitti...

Onnea pennusta! Luvattoman söpö, onneksi mulla ei ole pentukuumetta... ;)

Sarianne kirjoitti...

No niin. Siitä se lähtee! Ilmoittele, kun jaksatte/ehditte treffailla. Kerätään se Susu ja Sirkkukin mukaan ;)

Jäynästä ei muuten ikinä saanut tuollaisia söpöjä nukkumiskuvia! Se ponkaisi aina pystyyn, kun minä edes liikahdin. Saman se tekee edelleen. :D

Jenny kirjoitti...

Ihanaa! Onnea hurjasti suloisesta pienestä :-)

Elin and Billy kirjoitti...

Amazing photos =) She's so cute!

Huiskuhantamme kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sara kirjoitti...

I just love the picture were she is sleeping, very beautiful!

Lotta kirjoitti...

Oooi, sulonen! Mikä kamera sulla on?

Roosa kirjoitti...

Kiitos Julia ja Jenny! Sarianne, järjestellään joku sopiva (ja sateeton toivottavasti) päivä treffailuille ehdottomasti!

Elin and Billy, thank you! She really is quite a sweetheart!

Sara, thanks! Everytime she sleeps she has that smile on her face. Makes me like that picture as well. :)

Lottenstoo, EOS 7D, jossa canonin 50/1.8 ja sigma 70-200/2.8!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)