maanantai 7. tammikuuta 2013

Koirauimalassa

|



Pistin jälleen yhden vuoden tavoitteista täytäntöön ja käytiin perjantaina koirauimalassa taas pitkästä aikaa. Joka kerta, kun siellä käydään tulen ihmetelleeksi, miksei tekisi uimalakäynneistä tapaa ja kävisi säännöllisesti ainakin silloin, kun luonnonvedet ovat vielä jäässä. Muru tykkäsi taas hirveästi ja vaikka uimisesta onkin taas tovi, oli uimahypyt ja lelun noutamiset vielä terävästi muistissa - mitä nyt vähän piti aluksi sukeltaa. Ja joka kerta kun käydään, ihmettelen, kuinka ihmeessä Murusta on tullut moinen vesipeto. Viskasin pikkuisen pelastusliivinkin naulakkoon ja johan lähti pikkukoira vauhdikkaasti nokkelan näköisen muovikeppilelun perään.

Nyt todella voisin yrittää tehdä uimalakäynneistä tavan. Tai edes viedä Murua sinne vähän useammin tänävuonna. Se on niin älyttömän hyvää liikuntaa kaikille lihaksille, etenkin, jos tuntuu että koira voisi olla aavistuksen jumissa. Meillä tykätään!

Hienojen uimavideoiden kanssa nyt toistaiseksi hieman teknisiä vaikeuksia, enkä jaksa paneutua asiaan sen koommin. Harmi sinänsä, kun jopa kahdelle videolle onnistuin taltioimaan aika mainiot uimahypyt! Loppuun nyt pari kuvaa, jotka otettiin treeneissä ennen uimalakäyntiä ja joista muutama oli jo edellisessä merkinnässä. Oli niin kivoja! Kauhea tappomeininki tuon uuden tupsulelun kanssa..



9 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi miksi, voi miksi Porissa ei ole koirille omaa uimalaa? Aksu rakastaa uimista aivan yli kaiken ja kun Suomen kesä on niin pirun lyhyt (onneksi kuitenkin vähä luminen..), niin eihän kesän aikana montaa kertaa uimaan pääse. Mitä nyt aina kun vaan on vähänkään rantakelit, mutta kuitenkin.. olisihan se uiminen kivaa näin talvisinkin! :)

Roosa kirjoitti...

No juu, luulisi että sielläkin riittäisi koirauimalalle kävijöitä! Meillä on uimala niin lähellä, että on kyllä aikamoista haaskausta kun kerran talvessa siellä vain käy, pitäisi ottaa etu irti! :D Onhan se tosi hauskaa itsellekin, kun koira silminnähden nauttii uimisesta!
Toisaalta, mä olen aina halunnut viedä koiriani Yyteriin sellaiselle hienolle koirarannalle ja ottaa hienoja kuvia kilometridyyneiltä. Ehkä vielä joskus! Ja kai ne vielä hoksaa niitä uimaloita perustaa muuallekin Suomeen, kuin näille muutamalle harvalle paikkakunnalle. Toivoa sopii. :)

Jenni kirjoitti...

Nyt tuli sellanen olo et mäkin haluun!:D Ainoa vaan että mistä mä saan tälle arkajalalle uimakaverin vai pitäiskö vaan viedä sen yksin.:D

Sarianne kirjoitti...

Jos Jäynä saisi päättää, niin me käytäisiin joka päivä jossain uimalassa :D Aksulle se sopisi vain, jos sieltä löytyisi kahluuallas..

Nea kirjoitti...

Hei, me voitais joku kerta lähteä teidän mukaan ;) Ihan noin innokas ei Dusty kyllä vielä oo uimaan, mutta ois hyvää treeniä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juu! Ja se piirustusohjelma ei tietenkään toiminut Macilla... huoh

Kersti

Roosa kirjoitti...

Jenni, arkajalankin voi viedä uimaan, Muru on siitä oiva todiste! Uimaopettaja vaan ekalla kerralla mukaan kaveriksi altaaseen! :)

Sarianne, voi Aksu :D Sellainen lämminvesikahluuallas..

Nea, mennään yhdessä joku kerta! Vaikkapa tässä jo parin viikon sisään Murun fyssarikäynnin jälkeen. :)

Kersti, Macillekin varmasti löytyy joku ohjelma kun googlettelee. :)

Jenni kirjoitti...

Sain varattua ajan tonne koirauimalaan. Sellanen hölmö kysymys, saakohan iPhonella mitään siedettävää kuvaa tai videoo siellä. En jaksaisi järkkäriä sinne ottaa mukaan ja jos tippuu veteen niin olis hirveetä, no hirveetä seki olis jos puhelin tippuisi. Puhelin vaan olis jotenkin ns näppärämpi siellä.

Roosa kirjoitti...

Hei hienoa! Mulla kamera oli kans sen näköinen kuin olisi sekin uimaan päässyt tuolla altaanreunalla kuvatessani.. Vähän hirvitti, mutta onpa se järvessäkin käynyt uimassa ja selvinnyt siitä. Eli jos nyt ei näitä extremekoettelemuksia halua kameralleen asettaa, kannattaa varmaankin turvautua siihen puhelimeen. Itselläni on myös iPhone ja alunperin ajattelinkin jättäväni kameran kokonaan kotiin ja videoivani vain puhelimella. Videot on aina olleet ihan hyvälaatuisia ja nyt kun kamera teki kepposet videoiden suhteen, saatan itsekin jättää ensikerralla kameran kotiin. :D

Hauskoja uimisia!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)