torstai 21. helmikuuta 2013

Hiljainen helmikuu

|


Vartokaahan. Vielä me lokikirjaan raportoidaan kisat, treenit, kuulumiset ja kuvat. Mutta ensin me huilitaan. Sillä blogista huolimatta meidän helmikuu on ollut kaikkea muuta kuin hiljainen.

9 kommenttia:

Milena kirjoitti...

Meilläkin on ollut blogin puolesta varsin hiljainen helmikuu. Ei ole kuvia tai tekstiä. Treenirintamalla ollaan kuitenkin ryhdistäydytty.

Ihana Penni! Onko vahingossa pystytkorvat vai ihan normaalisti? :)

Jenni kirjoitti...

Mä odotan innolla treeniblogin päivittymistä, osaat kertoa asioista niin hauskasti.:) Meilläkin on ollut tosi aktiivinen helmikuu. Tällä viikolla vielä parit treenit edessä.:O Elsan juoksujen takia kertyi aika monet rästitunnit niin niitä nyt käydään läpi normitreenien lisäksi.:)

Unknown kirjoitti...

Ihan hirrveen kiva blogi! Uskomattoman hyviä kuvia! Onko sulla mikä kamera? (: Ja ihania koiria!

Tänne saa antaa ihan minkälaista parannusehdotusta vaan, eli jos vaan viitsit ja jaksat niin käyhän kommentoimassa!: http://maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi/

Laitan blogisi linkin tonne "lempi blogit"-listalle (:

Roosa kirjoitti...

Milena, naulan kantaan, ihan sama juttu meillä! Tykkäisin latoa kuvia blogikirjoitusten joukkoon, mutten ole kuvannut kunnolla viikkoihin. Mutta onneksi kohta on taas kevät!
Penni on kuvassa kuulolla. Sen korvat nousee aina kun treenataan tai lähettyvillä on herkkuja. Mutta muuten ihan rodunomaisesti! Taitaa olla vähän kevyet :)

Jenni, treenipäivyrin ajantasalla pitäminen on koitunut hankalammaksi tehtäväksi kuin luulinkaan. Olen hirvittävän aikaansaamaton! Ja kun treenejä kerääntyy tätä tahtia on vaikeaa muistella mitä milloinkin on tehty :D Mutta ehkä se tästä vielä.

Kiitos Juulia, kuvat on otettu canonin 7D:llä. :)

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana blogi! Kiva ulkoasu ja laadukkaat kuvat, tykkään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan, hauskan hieno blogi! :)
Missä harrastatte agilityä?
Laji kiinnostaisi kovasti..

Roosa kirjoitti...

Kiitos kummallekin! Me treenataan Porvoonseudun koiraharrastajissa Porvoossa. Kesäisin Ojangon koiraurheilukeskuksessa Vantaalla. Kannattaa katsella oman seudun harrastusseuroja ja kysellä paikkaa alkeisryhmästä! Varoitan kuitenkin, että harrastus vie sitten mennessään.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!
Juu, nyt vaan seuroja bongailemaan :)
(hskh:ta ollaan mietitty..mutta katsotaan nyt)

Ja uskon! varmasti viekin, siihen on varauduttu ;)

Roosa kirjoitti...

Tsemppiä harrastuksen alkuun!

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)