torstai 22. marraskuuta 2012

Kaksi kuukautta yhteiseloa

|
Vieläkö muistatte nämä kuvat kahdeksanviikkoisesta Pennistä?

8 viikkoa

Tässä teille termiitti samassa paikassa kahta kuukautta myöhemmin.

Kuvissa noin 15 viikkoa

Niin se vain kasvaa! Kovasti harjoitellaan tokon alkeita, kun päästiin vielä toisellekin pentukurssille Pennin kanssa. Minulle uusi laji treenattavaksi ja vaikka ehkä enemmän vauhti-ihmisiä olenkin, ties vaikka veisi vielä tokotkin mennessään.

10 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Kylläpä on kasvanut! Kaunokainen.

Roosa kirjoitti...

On kyllä kasvanut ihan huikeasti. Tänään se loikkasi riemuissaan rappusten päässä olevien portaiden äärellä vastaherännyttä omistajaansa vastaan ja nakkasi naskaleillaan suoraan korvalehteen. Kylmiltään loikkasi päänkorkeudelle pirulainen. Alkaa olla aika ulottuvainen.

kata kirjoitti...

ilmotin kans itteni ja Rudyn teho tottelevaisuus kurssille ku niis agilityis oli hirveen lyhyitä kurssei alle vuoden ikäsille koirille :)

Jenny kirjoitti...

Upea lapsi! Teille on haaste http://tatatietakayn.blogspot.fi/2012/11/44-kysymysta.html !

Roosa kirjoitti...

Kata, kiva! Meillä puolestaan Pennin kanssa pentutokokurssi on aika lyhyt: 6 viikkoa. Pentuagility kestää pidempään. Oon kyllä todennut yhteisen tekemisen aloittamisen näin "treeni"muodossa jo näinkin varhaisessa vaiheessa olleen aika fiksu valinta! Pentu on niiiiiin väsynyt treeneistä päästyään :) Tokoa en olisi uskaltanut lähteä yksikseni treenaamaan ilman kokeneempien vinkkejä, joten tuli kurssit nyt hyvään saumaan!

Kiitos Jenny! Taidan alkaa tässä kokoamaan kaikkia meille lähetettyjä kysymyksiä nyt johonkin superpitkään postaukseen. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on kasvanut, aivan ihunaisesti odotan Pennin lopputulosta (millainen aikuisena)! Kyllä neiti sievänen osaa kasvaa!

//Kersti ja Lulu

Unknown kirjoitti...

Miten se voi olla noin söpö! Se näyttää hyvällä tavalla ihan opossumilta! Onpa totisesti sievä!

Roosa kirjoitti...

Kersti, minäkin odottelen aika mielenkiinnolla mitä näistä pennuista tulee ja muistuttavatko niitä sukulaisia, joita olen päässyt näkemään. :)

Jenna, Hahaa! Hauskaa että joku muukin huomaa tuon ilmeisen yhdennäköisyyden opossumiin. Se on se punainen nenä ja tuo kuononpään muoto. :D Mutta on se kyllä ihan sievä omastakin mielestäni!

Riitta kirjoitti...

Pennut kasvaa niiiiin hirmusta vauhtia, apuva. Penniki jo hirmuiso, elävästi muistan sen sillon 9 viikkosena (?) rääpäleenä ku se järkyttyneenä tuijotti Fiilistä ja Nannia sun jalkojen takaa. :D

Roosa kirjoitti...

On se kyllä ollut aikamoinen rääpäle! :D Raukkaparka miten sitä silloin jännitti..

Lähetä kommentti

Muru laumoineen kiittää kommentistasi. :-)